Halep, lăudată după efortul de la Australian Open! ”A jucat cu două glezne suferinde”

Vicentiu Dinescu   
în Cele mai citite
29/01/2018, 16:32
Halep, lăudată după efortul de la Australian Open! ”A jucat cu două glezne suferinde”

Cotidianul britanic The Guardian a scris, luni, într-un material dedicat turneului feminin de simplu din cadrul Australian Open, că Simona Halep a fost implicată în cele mai frumoase partide ale competiţiei şi că şi-a câştigat noi admiratori.

”Cu siguranţă, Halep şi-a câştigat o nouă legiune de admiratori în 2018, după ce a fost votată favorita fanilor, în 2017. Australia are partea sa bună de a adopta internaţionali şi sâmbătă seara, o neaşteptată admiraţie a erupt când publicul de pe Rod Laver Arena a cântat , a scris publicaţia britanică, citată de news.ro.

Britanicii nu înţeleg de ce Adidas a renunţat la contractul cu Halep

”Poate e asocierea cu australianul Darren Cahill, dar este şi faptul Simonei Halep a părut o , îmbrăcată memorabil pe durata turneului în aceeaşi rochie roşie pe care a ales-o online, făcută de o croitoreasă în China. Este ridicol să gândeşti că numărul 1 poate fi nesponsorizat pe durata unui Grand Slam şi că acea corporaţie ar alege să se despartă de ea la două luni după ce a atins performanţa”, au mai scris englezii.

Jurnaliştii de la The Guardian au remarcat sinceritatea Simonei: ”Aceasta este fata care a jucat finala Openului cu două glezne suferinde (ambele având nevoie acum de RMN), epuizată din cauza căldurii şi cu crampe după ce a stat mai mult pe teren decât oricare altă jucătoare. Şi la sfârşitul unei înfrângeri sfâşietoare ar fi putut folosi asta ca o scuză. , a spus ea, simplu şi graţios”.

Halep – Davis este considerat meciul turneului

”De asemenea, Halep a fost participantă în câteva dintre cele mai bune meciuri ale turneului, finala, bineînţeles, dar şi emoţionanta şi curajoasa victorie în faţa unei alte vedete a tenisului feminin, Angelique Kerber, şi, fără îndoială, în meciul turneului, împotriva americancei Lauren Davis, care s-a încheiat în cele din urmă cu 15-13, în setul al treilea”, a notat sursa citată, care a concluzionat că turneul feminin de simplu a produs în acest an o impresie mai puternică decât cel masculin.

Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi a coborât pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă devenind noul lider WTA.

Închide ×