ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Halep senior: “Ţinta e Turneul Campioanelor!”. Ce spune Caroline Garcia după victorie

Simona Halep a pierdut finala de la Beijing în faţa Carolinei Garcia, în două seturi, 6-4, 7-6. La final, tatăl Simonei, Stere Halep, a vorbit despre obiectivul principal al acesteia în finalul...
Autor: Alex Bradescu | 08.10.2017 | 14:41
Halep senior:
Simona Halep a pierdut finala de la Beijing în faţa Carolinei Garcia, în două seturi, 6-4, 7-6. La final, tatăl Simonei, Stere Halep, a vorbit despre obiectivul principal al acesteia în finalul de sezon WTA. Halep senior spune că i s-a părut normal să o vadă pe Garcia atât de motivată, pentru că juca împotriva numărului unu mondial.

>“Păi, e normal să fie aşa. Simona avea dorinţa să fie numărul unu mondial. Când juca împotriva locului 1, în trecut, voia să învingă, se motiva suplimentar. Aşa şi Caroline. Ne dorim să câştigăm Turneul Campioanelor“, a spus Stere Halep.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Halep, lider mondial. Felicitari de la Garcia

Caroline Garcia a câştigat, cu această ocazie,  pentru a doua săptămână consecutivă un titlu WTA, după ce învinsese tot în China, la Wuhan. La finalul meciului, franţuzoaica a felicitat-o pe sportiva din România pentru faptul că a devenit liderul clasamentului WTA.

“Cred că incredibil este cuvântul perfect pentru a descrie această perioadă. Nu mă aşteptam, atunci când am venit în China, că voi pleca cu două trofee. Vreau s-o felicit pe Simona pentru că a devenit numărul unu în lume, este o perfomanţă remarcabilă. Felicitări, Simona!” , au fost cuvintele Carolinei Garcia. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!