Simona Halep

Halep senior: “Ţinta e Turneul Campioanelor!”. Ce spune Caroline Garcia după victorie

Simona Halep a pierdut finala de la Beijing în faţa Carolinei Garcia, în două seturi, 6-4, 7-6. La final, tatăl Simonei, Stere Halep, a vorbit despre obiectivul principal al acesteia în finalul...
08.10.2017 | 14:41
Halep senior Tinta e Turneul Campioanelor Ce spune Caroline Garcia dupa victorie
ADVERTISEMENT
Simona Halep a pierdut finala de la Beijing în faţa Carolinei Garcia, în două seturi, 6-4, 7-6. La final, tatăl Simonei, Stere Halep, a vorbit despre obiectivul principal al acesteia în finalul de sezon WTA. Halep senior spune că i s-a părut normal să o vadă pe Garcia atât de motivată, pentru că juca împotriva numărului unu mondial.
“Păi, e normal să fie aşa. Simona avea dorinţa să fie numărul unu mondial. Când juca împotriva locului 1, în trecut, voia să învingă, se motiva suplimentar. Aşa şi Caroline. Ne dorim să câştigăm Turneul Campioanelor“, a spus Stere Halep.

Halep, lider mondial. Felicitari de la Garcia

Caroline Garcia a câştigat, cu această ocazie,  pentru a doua săptămână consecutivă un titlu WTA, după ce învinsese tot în China, la Wuhan. La finalul meciului, franţuzoaica a felicitat-o pe sportiva din România pentru faptul că a devenit liderul clasamentului WTA.

“Cred că incredibil este cuvântul perfect pentru a descrie această perioadă. Nu mă aşteptam, atunci când am venit în China, că voi pleca cu două trofee. Vreau s-o felicit pe Simona pentru că a devenit numărul unu în lume, este o perfomanţă remarcabilă. Felicitări, Simona!” , au fost cuvintele Carolinei Garcia. 

ADVERTISEMENT