Sporturi

Halep, lovitura zilei în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal. Video

13.08.2018 | 09:11
Simona Halep a reușit lovitura zilei în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal, câștigată în fața americancei Sloane Stephens
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a reușit lovitura zilei în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal, câștigată în fața americancei Sloane Stephens. După aproape trei ore de tenis intens, ea s-a impus la Rogers Cup 2018 cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-4. Un nou trofeu pentru Halep, al treilea al sezonului, după Shenzhen şi Roland Garros. Este al doilea titlu în Canada, tot la Montreal, după cel din 2016 şi al 18-lea al carierei.

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, a declarat în conferința de presă de după succesul de la Rogers Cup că se simțea extenuată în finalul întâlnirii cu Sloane Stephens. Românca a trimis o nouă ”înțepătură” la adresa organizatorilor Rogers Cup, după ce a criticat WTA înaintea meciului din semifinale cu Shelby Rogers. ”Nu mi-a venit să cred că s-a terminat. Eram foarte obosită. Mi se pare că la aceste turnee, la acest nivel, trebuie să ai o zi liberă între meciuri, pentru că este foarte greu. E brutal. Toată săptămâna aceasta a fost deosebit de grea”, a adăugat Halep.

Simona Halep a reușit lovitura zilei în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal, câștigată în fața americancei Sloane Stephens
Simona Halep a reușit lovitura zilei în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal, câștigată în fața americancei Sloane Stephens

Halep, lovitura zilei în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal

WTA a decis ca Simona Halep să fie câștigătoare și în lovitura zilei, românca reușind un punct fantastic în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal. La scorul de 6-6 în tie-break, după o revenire de la 1-5, românca a făcut un punct perfect pe serviciul adversarei pe care l-a îăncheiat cu un rever în lung de linie care a prins tușa.

ADVERTISEMENT

Montreal Final | Shot of the Day | Simona Halep

Simona Halep showed why she's the World No.1!She set up the only set point she needed in the first set with this sensational backhand

Gepostet von WTA am Sonntag, 12. August 2018

La finalul meciului cu Sloane Stephens, Simona Halep a avut un mesaj dur pentru românii ce-au înjurat PSD în tribune în timpul meciului. La festivitatea de premiere, după ce a vorbit în engleză, Simona Halep a ţinut să transmită şi un mesaj în limba română pentru fanii din tribune: “Am două vorbe să vă spun! Mulţumesc pentru susţinere şi pentru cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi vă rog să veniţi să respectaţi această încăpere pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri. Mulţumesc”.

Halep a plecat cu un private jet spre Cincinnati

La puțin timp după meci s-a aflat și cine este românul care a strigat anti-PSD la meciul Simonei Halep. Este vorba de un cetățean stabilit în Canada de mai bine de 20 de ani, unde desfășoară afaceri în construcții. Deşi este căsătorit cu o canadiancă, iar copiii săi sunt născuţi la Montreal, urmăreşte atent evenimentele din ţară, fiind un aprig contestatar al regimului politic din România. Ulterior şi alţi români din tribună au scandat împotriva partidului aflat la guvernare în România.

ADVERTISEMENT

După finala epuizantă de la Montreal, Simona Halep a ales să plece cu un private jet spre Cincinnati, turneu la care va participa în această săptămână. Românca și-a consolidat locul 1 în clasamentul WTA, pe care-l va ocupa pentru a 41-a săptămână începând de luni și pe care-l va păstra și la sfârșitul turneului de la Cincinnati. Calificată direct în turul 2 la competiția americană, Simona ar putea debuta chiar împotriva Irinei Begu, în cazul în care aceasta din urmă va reuși să treacă de o jucătoare venită din calificări în runda inaugurală a turneului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri