Simona Halep

Halep, luată la mişto de spanioli! ”Se îmbracă de pe internet”

Simona Halep face un Australian Open excelent şi este aproape de câştigarea primului Grand Slam din carieră, dar jurnaliştii spanioli au luat-o la mişto din cauza echipamentului.
26.01.2018 | 12:53
Halep luata la misto de spanioli Se imbraca de pe internet

Înaintea finalei cu daneza Caroline Wozniacki, jurnaliştii de la El Pais nu înţeleg de ce liderul clasamentului WTA nu are un sponsor tehnic, după ce la finalul anului 2017 a încheiat colaborarea cu Adidas.

”Jucătoarea din România, care va juca finala cu Wozniacki, poartă o rochie cumpărată de pe un site chinezesc, deoarece şi-a încheiat contractul cu fostul sponsor. Deşi nu a câştigat niciodată un Grand Slam şi are 27 de ani (n.r. – Simona va împlini 27 de ani în septembrie), ea este în prezent cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Sau, cel puţin, asta spune clasamentul în momentul de faţă”, a scris El Pais.

Halep a refuzat oferta de prelungire a contractului cu Adidas

”Totul pare să fie în ordine, cu excepţia rochiei pe care o poartă Halep. Este normal ca numărul 1 mondial din tenis sau orice alt sport să se îmbrace de pe internet pentru că nu poate încheia un contract de sponsorizare? Chiar trebuie să cumpere de pe internet?”, se întreabă jurnaliştii de la publicaţia spaniolă.

El Pais a mai scris că Halep a refuzat prelungirea contractului cu Adidas, deoarece dorea mai mulţi bani: ”La sfârşitul anului trecut, contractul pe care în avea de patru ani cu Adidas a expirat. Jucătoarea a primit aproximativ 800.000 de euro pe an de la sponsor, dar a respins oferta de reînnoire, deoarece a cerut mai mulţi bani. Nu a mai existat niciun acord, astfel că Halep nu are sponsor. Confruntată cu această situaţie, în timp ce juca în turneul de acum trei săptămâni de la Shenzhen, a găsit un site web care confecţiona haine. Şi a ales să-şi facă o rochie de culoare roşie, a câştigat primul ei trofeu din 2018 şi în cele din urmă a optat să-l folosească şi la Melbourne. Nu are logo sau altceva. Halep nu se grăbeşte”.

Finala turneului Australian Open, dintre Simona Halep şi daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va avea loc, sâmbătă, de la ora 10:30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park.