ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Ce efect a avut ”terapia vampir” şi superstiţiile Simonei

Simona Halep a renunţat la meciul împotriva Canadei din Fed Cup, dar a anunţat că accidentarea de la gleznă merge spre bine după ce a fost supusă ”Terapiei Vampir”.
Autor: Vicentiu Dinescu | 09.02.2018 | 20:43
Ce efect a avut ”terapia vampir” şi superstiţiile Simonei

Fostul lider al clasamentului WTA a anunţat într-un interviu pentru Telekom Sport că tratamentul a dat roade, astfel că săptămâna viitoare va merge la Doha. Ea a precizat că o decizie în privinţa participării la turneul din Qatar o va lua la faţa locului.

ADVERTISEMENT

”Piciorul este bine, durerea s-a mai dus, iar acum piciorul s-a mai dezumflat. Voi merge la Doha şi voi decide acolo dacă voi juca. Trebuie să mă duc. La mine n-a existat niciodată o strategie strict pe un turneu. Fiecare turneu îl tratez la fel”, a declarat Halep.

Halep şi-a dezvăluit superstiţiile

Simona a vorbit şi despre viitorul sponsor tehnic: ”Până acum am fost apreciată chiar dacă am fost româncă, pur şi simplu am jucat o lună fără firmă pe mine pentru că aşa am hotărât, alături de oamenii cu care lucrez. De la 1 februarie port ceea ce-mi place. Acum sunt multe contracte pe care le-aş putea semna, dar vreau să fiu sigură că ceea ce port mă defineşte şi-mi place”.

ADVERTISEMENT

Halep a dezvăluit şi ce superstiţii are: ”Nu se atinge nimeni de geanta mea şi nici de rachete. Doar antrenorul. Sunt destul de tipicară, mi le pun în acelaşi loc, pictez racordajul, îmi pun semnul Wilson la fel, identic tot timpul, ţin racheta într-o anume poziţie tot timpul când încep punctul, cu Wilson în sus. Sunt nişte chestii pe care le asimilezi zi de zi şi, când se schimbă ceva, parcă nu mai simţi mingea la fel de bine. Si de aceea încerc sa nu schimb nimic”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!