Halep, mesaj emoţionant după Australian Open! Poza care a devenit virală

simona halep, australian open, mesaj, poza

Simona Halep a revenit acasă după ce a pierdut finala de la Australian Open în faţa danezei Caroline Wozniacki, care a detronat-o şi de pe primul loc în clasamentul WTA.

După cele două săptămâni extrem de solicitante de la Melbourne, Halep se relaxează în România înainte de a reveni în circuitul WTA. Halep s-a pozat cu trofeul finalistei de la Australian Open despre care a spus că ”este noul meu prieten”.

”Mulţumesc Melbourne pentru 2 săptămâni minunate. Sunt acasă în refacere alături de noul meu prieten. Mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi reveni cât mai curând posibil”, a scris Simona Halep pe contul de Facebook.

Halep va reveni în circuit la turneul de la Doha

Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi a coborât pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă fiind noul lider WTA.

Simona Halep are programată revenirea în circuitul WTA la turneul de la Doha, care va debuta în 12 februarie. După aceea, finalista de la Australian Open va juca la Dubai, Indian Wells şi Miami, după care va începe pregătirea pentru zgură.