Halep, mesaj emoţionant după Australian Open! Poza care a devenit virală

Vicentiu Dinescu   
in Cele mai citite
31/01/2018, 18:30
Halep, mesaj emoţionant după Australian Open! Poza care a devenit virală

După cele două săptămâni extrem de solicitante de la Melbourne, Halep se relaxează în România înainte de a reveni în circuitul WTA. Halep s-a pozat cu trofeul finalistei de la Australian Open despre care a spus că ”este noul meu prieten”.

”Mulţumesc Melbourne pentru 2 săptămâni minunate. Sunt acasă în refacere alături de noul meu prieten. Mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi reveni cât mai curând posibil”, a scris Simona Halep pe contul de Facebook.

Halep va reveni în circuit la turneul de la Doha

Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi a coborât pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă fiind noul lider WTA.

Simona Halep are programată revenirea în circuitul WTA la turneul de la Doha, care va debuta în 12 februarie. După aceea, finalista de la Australian Open va juca la Dubai, Indian Wells şi Miami, după care va începe pregătirea pentru zgură.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.