Apelul Simonei către fanii care-şi vând biletele! “Nu ar trebui să facă aşa ceva”

Razvan Nicolae   
in Simona Halep
07/02/2018, 10:24
Apelul Simonei către fanii care-şi vând biletele! “Nu ar trebui să facă aşa ceva”

Simona Halep nu s-a refăcută după accidentarea suferită la Australian Open şi sunt şanse mici ca ea să joace la Cluj – VEZI DETALII AICI. Mai mulţi fani români care şi-au cumpărat bilete la meciul România – Canada au luat decizia să-şi vândă tichele după ce au aflat că fostul lider mondial va absenta.

Sportiva de 26 de ani nu a privit nepăsătoare această decizie şi le-a transmis un mesaj suporterilor. Simona a declarat că românii trebuie să le încurajeze pe celelalte membre ale lotului de Fed Cup, în condiţiile în care colegele ei sunt toate jucătoare clasate între primele 100 de locuri din ierarhia WTA.

Halep le va încuraja pe colegele ei din tribune

Îmi pare rău, nu ar trebui să facă treaba aceasta, pentru că fetele din echipă sunt şi ele în top 100, sunt jucătoare foarte bune şi o să facă tot ce pot pentru a câştiga. Programul meu o să fie strict la sala de tenis, o să încerc să fac parte din echipă cât se poate. Mi-ar plăcea să mă bucur de moment alături de echipă”, a declarat Simona Halep, la Cluj.

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României, le-a convocat pe Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Raluca Olaru pentru meciul contra Canadei. Partida din cadrul Grupei Mondiale II din Fed Cup se va disputa la Cluj în perioada 10-11 februarie.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.