Halep, model pentru adversare! ”Este visul meu să joc împotriva ei”

Vicentiu Dinescu   
în Cele mai citite
05/02/2018, 09:10
Halep, model pentru adversare! ”Este visul meu să joc împotriva ei”

Români porneşte favorită în întâlnirea de la Cluj-Napoca, mai ales că reprezentativa Canadei va fi lipsită de Eugenie Bouchard. În schimb, din echipa Canadei face parte Bianca Andreescu, jucătoare în vârstă de 17 ani cu părinţi români.

”Să vin aici şi să joc în faţa românilor, o să fie un lucru extraordinar. O să vină şi familia mea la meci şi o să fie special pentru mine. Simona Halep este idolul meu şi dacă o să joc cu ea… este visul meu. Cred că am ceva în comun cu ea, dar eu vreau să fiu Bianca Andreescu, nu Simona Halep”, a spus tânăra jucătoare din Canada la sosirea în România.

Halep este liderul echipei României de Fed Cup

Bianca Andreescu a fost lăudată de căpitanul nejucător al Canadei, Sylvain Bruneau: ”Ne place foarte mult Bianca, este tânără, foarte talentată. Se descurcă foarte bine la Fed Cup. Ştiu că este entuziasmată că este prezentă aici. Părinţii ei sunt aici, îşi va vedea familia în România. Iubeşte Fed Cup şi este grozav că ne putem baza pe ea”.

Florin Segărceanu a convocat jucătoarele române de simplu cel mai bine clasate, Simona Halep, locul 2 WTA, Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, şi Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, plus Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu, pentru întâlnirea cu reprezentativa Canadei, din Grupa a II-a mondială a Fed Cup. Partida se va disputa în weekend la Cluj-Napoca.

Închide ×