Simona Halep

Simona Halep – Kurumi Nara 6-2, 6-4. Calificare fără probleme în turul 2

03.07.2018 | 20:20
Simona Halep  Kurumi Nara 62 64 Calificare fara probleme in turul 2

UPDATE, ora 20:24 / Simona Halep se impune fără emoţii în turul 1 la Wimbledon 2018, scor 6-2, 6-4, în faţa niponei Kurumi Nara. Urmează chinezoaica Saisai Zheng în turul 2.


6-4. Simona închide meciul pe propriul serviciu.

5-4. Nara îşi face serviciul şi rămâne în meci.

5-3. Simona îşi face serviciul cu mici emoţii.

4-3. Nara, fără probleme pe propriul serviciu.

4-2. Simona reface avantajul de două game-uri.

3-2. Nara îşi face serviciul.

3-1. Simona salvează două mingi de break şi îşi face serviciul.

2-1. Nara întrerupe seria româncei şi îşi face serviciul.

2-0. Simona îşi face serviciul după un game prelungit. Al şasele game câştigat la rând.

1-0. Simona face break şi în startul setului secund. 


6-2. Simona îşi face serviciul şi închide setul. Este al treilea set între cele două jucătoare, toate încheiate cu 6-2.

5-2. Simona domină autoritar, face un nou break.

4-2. Simona îşi face serviciul şi se distanţează din nou.

3-2. Simona face din nou break, după un game prelungit, în care ratase primele patru ocazii.

2-2. Simona a scăzut nivelul, Nara face break.

2-1. Nara întoarce de la 0-30 şi îşi face serviciul. Câteva erori neforţate ale Simonei.

2-0. Simona își face serviciul la zero.

1-0. Simona Halep face break în startul partidei.


Simona Halep – Kurumi Nara LIVE STREAM turul 1 Wimbledon 2018. Rafael Nadal se impune în turul 1, în minimum de seturi, cu Dudi Sela, urmează partida Simonei.


Simona Halep – Kurumi Nara LIVE STREAM turul 1 Wimbledon 2018. Se ştie ora de start a partidei de marţi: 19.30, al treilea meci pe arena centrală, după confruntarea lui Rafael Nadal.

Simona Halep – Kurumi Nara LIVE STREAM turul 1 Wimbledon 2018. Simona Halep are parte de un start aparent facil la Wimbledon 2018. O va întâlni marți pe Kurumi Nara, din Japonia, 26 de ani, locul 100 în clasamentul WTA. Nipona, 1,55 metri înălțime, are o deplasare destul de bună pe teren, dar nu excelează la nivel de serviciu și forță a loviturilor, aspecte foarte importante în jocul pe iarbă. Spre deosebire de Simona, care nu are meci pe iarbă în 2018, Nara a mers la Birmingham și la Nottingham.

Nara nu a reușit, însă, să bifeze performanțe notabilă și a fost de fiecare dată eliminată încă de la partida inaugurală. Johanna Konta a învins-o la Nottingham, scor 6-2, 6-3, iar Camila Girogi a fost cea în fața căreia a cedat la Birmingham, 4-6, 6-7 (1). De altfel, Nara nu a bifat încă nici o victorie în 2018 la nivel de tablou principal al unui turneu WTA, ci doar câteva succes în calificări la Hobart și la Indian Wells. De altfel, cel mai prestigios rezultat succes al niponei în 2018, și singura victorie în fața unei jucătoare de top 100 în acest an, a fost cu Johanna Larson, la turneul din California.

Halep - Nara LIVE STREAM turul 1 Wimbledon 2018. Halep a avut probleme anul trecut cu Johanna Konta, pe care o poate întâlni şi în acest an.
Debutul Simonei este unul facil, dar traseul ulterior se anunţă complicat.

Simona Halep – Kurumi Nara LIVE TEXT, game cu game în turul 1 la Wimbledon 2018

În luna mai, Kurumi Nara a câștigat turneul ITF de la Gifu, Japonia, după un parcurs care a consemnat și o victorie în fața unei alte nipone, Nao Hibino, locul 127 WTA la acel moment. A mai jucat o finală la nivel ITF, la Rancho Santa Fe, SUA, dar a fost învinsă în mod surprinzător de Asia Muhammad, locul 275 WTA. Ultima victorie obținută de Nara pe tabloul principal al unui turneu WTA a fost în septembrie 2017, la Tashkent, în optimile de finală, contra Kristynei Pliskova. Vezi aici ce mesaj i-a transmis Darren Cahill Simonei Halep înaintea debutului la Wimbledon 2018.

Simona Halep – Kurumi Nara LIVE STREAM turul 1 Wimbledon 2018

Turul 2 este cea mai bună performanță a niponei la Wimbledon, fază a competiției în care a ajuns de patru ori. Prima dată în 2010, la doar 18 ani, după ce trecea de Mariana Duque Marino, fiind apoi eliminată de Na Li. Apoi, în 2014, a ajuns în turul doi după ce a trecut de Anna Lena Friedsam, fiind apoi învinsă de Venus Williams. Un an mai târziu trecea de Magda Linette în runda inaugurală, pentru a fi apoi învinsă de Petra Kvitova. Și în 2016 a trecut de turul 1, cu victorie la Madison Brangle, pentru a pierde apoi la Carina Witthoeft. Anul trecut, Nara pierdea în prima rundă, cu Francoise Abanda.

Simona Halep – Kurumi Nara ONLINE EUROSPORT STREAM turul 1 Wimbledon 2018

Simona Halep și Kurumi Nara s-au înfruntat o singură dată, în primul tur al ediției 2014 de la Indian Wells, atunci când românca s-a impus fără probleme, scor 6-2, 6-2. Halep avea să ajungă până în sferturile de finală ale competiției, unde era învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska. Partida dintre Simona Halep și Kurumi Nara se va juca marți, atunci când sunt programate partidele de pe jumătatea superioară a tabloului. Turneul de la Wimbledon este transmis de Eurosport.

Simona Halep – Kurumi Nara LIVE cote la pariuri turul 1 Wimbledon 2018

Simona Halep – Kurumi Nara LIVE STREAM turul 1 Wimbledon 2018. Și casele de pariuri consideră că Simona Halep a avut ghinion la tragerea la sorți, în condițiile în care este pe aceeași parte de tablou cu Petra Kvitova și Garbine Muguruza, pe care le consideră principale favorite la câștigarea titlului. Dacă înaintea tragerii la sorți avea o cotă de 12,00 pentru a se impune la Londra, cota Simonei a crescut la 16,00 imediat după ce s-au aflat numele posibilelor adversare până în finală.

Tags: