Cele mai citite

Oficial. Halep nu joacă la Fed Cup! ”Refacerea nu este completă”

Simona Halep a anunţat oficial că nu va juca în meciul de Fed Cup dintre România şi Canada, deoarece nu este refăcută complet.
Autor: Vicentiu Dinescu | 06.02.2018 | 09:10
Oficial. Halep nu joacă la Fed Cup! ”Refacerea nu este completă”

A doua jucătoare a lumii a făcut anunţul oficial în această dimineaţă pe pagina de Facebook. Halep a spus că nu este refăcută complet după accidentarea suferită la Australian Open, dar a precizat că va merge ca suporter la Cluj-Napoca.

”După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei”, a scris Halep pe contul de Facebook.

Halep va fi înlocuită cu Ana Bogdan

”Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca în echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc”, a menţionat Simona.

Ea a anunţat că va merge ca spectator la Cluj-Napoca: ”Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România deşi e foarte important pentru mine dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important”.

Aşa cum FANATIK.RO a anunţat încă de ieri, Simona Halep va fi înlocuită cu Ana Bogdan, locul 86 WTA. În echipa României se mai află Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, şi Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu. Partida România – Canda va avea loc în 10-11 februarie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va conta pentru Grupa Mondială II a Fed Cup.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!