Simona nu o iartă pe Wozniacki! “Eu nu o să fac niciodată aşa ceva!”

Claudia Mîţoi    Razvan Nicolae   
in Simona Halep
10/02/2018, 14:52
Simona nu o iartă pe Wozniacki! “Eu nu o să fac niciodată aşa ceva!”

Finala de la Australian Open din acest an a avut un moment controversat în setul decisiv. La scorul de 4-3 pentru Simona Halep, Caroline Wozniacki a cerut intervenţia medicului exact în momentul când românca se pregătea să servească. După revenirea pe teren, daneza a câştigat trei game-uri la rând şi a obţinut trofeul.

Aflată la Cluj, Simona Halep nu a uitat momentul din finala de la Melbourne şi a declarat că acele minute de pauză forţată au scos-o din ritm. Românca a mai precizat că fizic nu mai putea să continue mult timp.

Simona Halep vrea să câştige un Mare Şlem fără tertipuri

Au fost cinci, şase minute care m-au scos din ritm. Am simţit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu ştiu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc”, a declarat Simona Halep pentru Telekom Sport.

Fostul lider mondial a susţinut că nu ar apela la astfel de tertipuri în timpul unui meci. Nu, eu nu o să fac niciodată aşa. Eu, când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial fără să fac astfel de lucruri şi consider că, dacă va veni ziua să câştig un turneu de Mare Şlem, o să-l câştig la fel”, a comentat Simona Halep.

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.