Sporturi

Halep nu s-a înscris la BRD Bucharest Open! Organizatorii îi păstrează un wild-card

06.06.2018 | 17:22
Halep nu sa inscris la BRD Bucharest Open Organizatorii ii pastreaza un wildcard

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, nu s-a înscris la turneul BRD Bucharest Open, care se va disputa în perioada 16-22 iulie, a anunțat, miercuri, Federația Română de Tenis. În schimb vor participa Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan, care au fost acceptate pe tabloul principal.

”Cu excepţia Simonei Halep, cele mai bune şi mai în formă jucătoare ale momentului din România sunt pe tabloul principal. Le avem la Bucureşti pe dubla campioană de anul trecut, Irina Begu, dar şi pe Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan, componente de bază ale echipei de Fed Cup a României, ceea ce mă face să declar, cu convingere, că această ediţie aniversară, este cea de-a cincea, va fi una foarte puternică şi foarte atractivă. Tot turneul, de fapt, se anunţă puternic şi echilibrat, pentru că pe tablou le mai avem pe Sevastova, jucatoare de Top 20, pe Suarez Navarro şi Errani, amble foste jucătoare de Top 10 WTA, precum şi pe fosta câştigătoare a turneului nostru, Anna Schmiedlova”, a declarat preşedintele turneului, Dumitru Hărădău.

Simona Halep nu s-a înscris la BRD Bucharest Open, turneu la care Irina Begu își va apăra trofeul
Simona Halep nu s-a înscris la BRD Bucharest Open, turneu la care Irina Begu își va apăra trofeul

Halep poate primi wild-card la BRD Bucharest Open

Hărădău a precizat că nu este exclus ca şi Simona Halep să fie prezentă la competiţie. “Să nu excludem posibilitatea de a o avea pe teren chiar şi pe Simona Halep, de două ori campioană la BRD Bucharest Open, care poate primi, dacă solicită, şi noi ne dorim mult ca ea să joace aici, unul dintre cele două wild-card-uri WTA”, a adăugat el.

 La competiţia din Capitală mai sunt acceptate pe tabloul principal, între altele, letona Anastasija Sevastova, spaniola Carla Suarez Navarro, germana Laura Siegemund, croata Petra Martic, estona Kaia Kanepi, slovena Polona Hercog, Pauline Parmenier din Franţa.

Turneul BRD Bucharest Open se va disputa în perioada 16-22 iulie.