Halep, pregătită de DUBLU: "M-am schimbat! Îmi face plăcere să joc alături de ea!"

Simona Halep este pregătită să facă pereche cu Irina Begu în cadrul turneului de dublud e la Madrid. Cele două românce vor juca astăzi primul meci, de la ora 14:30, împotriva lui Abigail Spears şi Katarina Srebotnik.

”Sunt mai obişnuită cu meciurile de dublu. Nu e uşor, pentru că sunt unghiuri diferite şi totul e posibil. Nu pot spune că sunt o jucătoare de dublu dar încerc şi încerc să-mi îmbunătăţesc jocul la fileu şi să servesc mai bine. A început să-mi placă mai mult decât înainte şi de fiecare dată când intru pe teren mă gândesc să câştig, ceea ce înainte nu era un obiectiv. Voiam doar să joc nişte puncte în plus”, a spus Halep despre meciul pe dublu.

”Nu ştiu dacă o să mă văd vreodată ajungând la fileu prea des, dar e un antrenament mult mai bun. Mi-am schimbat puţin mentalitatea şi pot să zic că intru la dublu acum cu speranţa că voi câştiga. Sper să câştig cu Irina şi chiar îmi face plăcere să joc cu ea”, a adăugat Simona Halep.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695