ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Record IMPRESIONANT pentru Halep! A ajuns la a 400-a de victorie în carieră!

VEZI MECIUL SIMONA HALEP - MARIA ŞARAPOVA LIVE VIDEO AICI...
Autor: Irina Aldea | 04.10.2017 | 11:30
Record IMPRESIONANT pentru Halep! A ajuns la a 400-a de victorie în carieră!

VEZI MECIUL SIMONA HALEP – MARIA ŞARAPOVA LIVE VIDEO AICI

Simona Halep, clasată pe locul 2 mondial, a doborât un record personal în WTA, odată cu finalul meciului Halep – Rybarikova 6-1, 2-1! Jucătoarea de tenis din România a înregistrat marţi, la turneul din China, cea de-a 400-a victorie a carierei, 276 în WTA şi 124 la alte niveluri! Jucătoarea de 26 de ani a învins-o pe Magdalena Rybarikova în turul secund la Beijing cu scorul de 6-1, 2-1 (retragere.) după exact o oră de joc. Simona Halep vine după o perioadă nefastă în circuitul WTA. Românca nu a mai reuşit să câştige un meci din semifinalele de la Cincinnati; atunci o învingea pe ulterioara campioană de la US Open 2017, Sloane Stephens. Pe lîngă cele 400 de victorii, Halep are şi 136 de înfrângeri.

ADVERTISEMENT

În finala din Cincinnati, Simona Halep a fost depăşită cu un scor foarte dur, 6-1, 6-0 de către actualul lider din WTA, Garbine Muguruza. Turneul de la Beijing i-a readus Simonei setea de victorii. Aceasta a învins-o în turul inaugural pe Alison Riske după 3 seturi în care românca a muncit pentru fiecare punct. În partida din turul secund, contra Rybarikovei, a arătat chiar mai bine, Simona având un procentaj de 70% pe primul serviciu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Halep – Rybarikova 6-1, 2-1, victoria 400! Reuşita 300 a propulsat-o pe Simona în semifinalele de la Rogers Cup! O învingea atunci pe Radwanska!

Cea de-a 300-a victorie a Simonei a fost una dintre cele mai speciale. Jucătoarea noastră revenea superb în meciul contra polonezei Agnieszka Radwanska după ce pierdea primul set fără să câştige niciun game. Următoarele două seturi au fost foarte disputate, iar românca în vârstă de 26 de ani şi le adjudeca, scor 6-3, 6-1. Simona declara atunci: “Fanii au continuat să strige pentru mine, chiar şi când eram condusă cu 0-5 în primul set. Asta mi-a dat putere.”

ADVERTISEMENT

După Halep – Rybarikova 6-1, 2-1, pe Simona o aşteaptă un meci foarte greu în optimile turneului din Beijing, împotriva Mariei Sharapova! Va fi a opta întâlnire dintre cele 2! Rusoaica s-a impus de fiecare dată, dar Simona a fost aproape mereu. Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în acest an la US Open, iar partida s-a încheiat după trei seturi spectaculoase, scor 4-6, 6-4, 3-6. Indiferent de formele actuale ale jucătoarelor, este deja ştiut faptul că ne aşteaptă un meci foarte tare. Potenţialul ambelor jucătoare şi rivalitatea crescută cu proeminenţă după finala de poveste de la Roland Garros din 2014  asigură deja spectacolul din teren la partida din optimi, un meci care s-a ivit prea devreme dacă privim spre protagonistele acestui duel.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT