Sporturi

Halep s-a certat cu antrenorul la a doua intervenţie! Reacţia şocantă a Simonei

27.03.2019 | 20:41
Halep sa certat cu antrenorul la a doua interventie Reactia socanta a Simonei

Simona Halep s-a contrat cu Daniel Dobre la a doua intervenţie! Simona Halep, ocupanta locului trei WTA, evoluează chiar acum împotriva chinezoaicei Qiang Wang în sferturile de finală ale turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Simona Halep s-a contrazis cu Daniel Dobre la a doua intervenţie de pe teren

Simona Halep a câştigat primul set al meciului cu Wang după 46 de minute de joc, scor 6-4, însă în setul doi, lucrurile au scăpat de sub control pentru românca în vârstă de 27 de ani, iar Daniel Dobre a fost din nou chemat la raport pe terenul de tenis. Tehnicianul român a încercat să-şi calmeze eleva şi să-i expună aspectele pozitive din jocul ei, chiar dacă nu se afla într-o situaţie favorabilă.

“Ai servit bine la punctele importante!”, i-a transmis Daniel Dobre elevei sale, moment în care jucătoarea de tenis din Constanţa a răbufnit: “Ba nu, nu am servit bine deloc”, a replicat Simona, care le ceruse celor din staff-ul ei să o încurajeze mai frenetic, să o aplaude când are nevoie de energia lor. Băieţii s-au confirmat imediat şi au început să o încurajeze de pe margine.

Simona Halep pe terenul de tenis

Simona le-a cerut celor din staff-ul ei să o aplaude în meciul cu Qiang Wang

“Ai avut planul foarte bun. Ea nu a făcut pasul în teren la voleu, acceptă lupta, intră în teren. Minge înaltă, minge mai iute. A mers perfect. Când ajungi departe, ai mers prea repede. Aplaudăm şi îţi dăm energie, dar rămâi, te rog, focusată că joci foarte bine”, a spus antrenorul în vârstă de 50 de ani la prima sa intervenţie de pe teren.