Veste bună pentru Halep! Şarapova a renunţat la wild card-ul de la Dubai

simona halep, maria sarapova, dubai, retragere

Maria Şarapova a fost învinsă de Monica Niculescu în primul tur de la Doha şi a anunţat că nu va participa la turneul de la Dubai care se va desfăşura săptămâna viitoare.

Rusoaica aflată pe locul 41 WTA, care primise la Dubai al 13-lea wild card după expirarea suspendării pentru dopaj, a decis să renunţe la competiţia din Emiratele Arabe Unite din cauza unor probleme medicale la antebraţ.

La turneul de la Dubai şi-a anunţat participarea şi Simona Halep, care a câştigat întrecerea în 2015. La acelaşi turneu vor mai participa, printre altele, Elina Svitolina, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova sau Angelique Kerber.

Halep a scăpat şi de Madison Keys

Pe lângă Maria Şarapova, Simona Halep a mai scăpat de o jucătoare importantă la Dubai. Americanca Madison Keys, locul 14 WTA, care urma să joace în premieră la turneul dim Emiratele Arabe Unite, a acuzat o stare de slăbiciune.

Maria Şarapova a fost învinsă de Monica Niculescu, jucătoare venită din calificări, în primul tur al turneul de categorie Premier 5 de la Doha. Românca s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, după două ore şi 39 de minute de joc.