Simona Halep

Video. Simona a ajuns în România: “Viaţa merge înainte!”

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open. Românca a fost învinsă de Caroline Wozniacki şi se întoarce în ţară luni de la Melbourne.
29.01.2018 | 11:36
Video Simona a ajuns in Romania Viata merge inainte

UPDATE, ora 11:33 / Simona Halep a ajuns în România şi a oferit primele declaraţii pe Aeroportul “Henri Coandă”. “Am mai fost aproape de un trofeu de Grand Slam, bineinteles că sunt tristă, dar viaţa merge înainte şi sper că dacă voi mai avea ocazia, să pot să câştig”, a declarat fostul lider mondial.


Simona Halep a pierdut a treia finală de Mare Şlem după ce Caroline Wozniacki a învins-o în finala de la Australian Open, scor 6-7(2), 6-3, 4-6. Fostul lider mondial intră într-o minivacanţă şi a anunţat că nu va mai participa la turneul de la Sankit Petersburg.

Sportiva de 26 de ani a anunţat că se va întoarce luni în ţară. Simona Halep va ateriza pe Aeroportul “Henri Coandă” la ora 11:05, acesta fiind la bordul unei aeronave a companiei Qatar Airways care a decolat de la Doha.

Simona Halep ia în calcul participarea la FED Cup

Fanii jucătoarei de tenis sunt aşteptaţi la aeroport să o întâmpine pe Simona Halep. Aceştia s-au interesat pe reţelele de socializare când se va întoarce în ţară sportiva de 26 de ani. Finalista de la Australian Open a anunţat că are în plan participarea la meciul împotriva Canadei de la FED Cup.

Cât de lungă va fi vacanţa mea? Nu vă zic! Meciul de FED Cup este însă în plan. Trebuie să văd RMN-ul. Ambele picioare sunt afectate. O să am foarte mare grijă de corpul meu. După aceea vedem. Fed Cup este în plan, dar sper să fiu bine ca să pot să joc”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după finala pierdută.