Simona Halep

Halep se reface la Mamaia! A petrecut pe cinste într-un club de fiţe

16.07.2018 | 11:31
Halep se reface la Mamaia A petrecut pe cinste intrun club de fite

Eliminarea de la Wimbledon nu a afectat-o prea mult pe Simona Halep, mai ales că românca a intrat în cea de-a 37-a săptămână în care domină clasamentul WTA. Mai mult de atât, Halep a anunţat că vrea să-şi ia o pauză pentru a se reface atât fizic, cât şi din punct de vedere al psihicului după o perioadă încărcată. Spre deosebire de alte vedete care preferă să arunce bani grei pe vacanţe în locuri exotice, Halep s-a întors acasă.

Nu a rezistat însă tentaţiei şi pe 14 iulie, de ziua naţională a Franţei, liderul mondial din circuitul WTA a ieşit la distracţie alături de fratele ei, Nicolae, dar şi de cumnata acesteia, Luminiţa. Cei trei au mers într-un club de fiţe din Mamaia, acolo unde însă jucătoare de tenis a fost asaltată de fani care şi-au dorit să facă poze cu ea. Astfel, de la oameni simpli prezenţi în club până la vedete, toată lumea a stat la coadă pentru a se fotografia cu Simona Halep.

SIMONA HALEP ???❤️ #loft #mamaia #happymoments #simonahalep #champion #tennis #numero1mondial #feelblessed #thanks #specialmoment #romania #constanta #happymoments #momentswithfriends

O postare distribuită de Anca Balaceanu (@ancabyzans) pe

Halep a petrecut într-un club de fiţe din Mamaia

Printre cei care au reuşit să se pozeze alături de jucătoarea de tenis s-au aflat şi intepreta Delia, dar şi Codin Maticiuc, poreclit în lumea mondenă, Poponeţ. N-au fost însă singurii care au reuşit până la plecarea Simonei Halep din club să imortalizeze momentul.

❤️ @simonahalep

O postare distribuită de Andreea Oroz Munteanu ?? (@xoxandreeaoroz) pe

Românca a fost eliminată repede de la turneul londonez. Taiwaneza Su-Wei Hsieh a învins-o în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 5-7. Halep a decis acum să nu participe la turneul de la Bucureşti care a început chiar pe 14 iulie  şi a declarat că preferă să se pregătească pentru turneele de pe cimentul american.

7571 de puncte a adunat Halep până acum în clasamentul WTA

 

 

 

Tags: