Simona Halep

Video. Halep se relaxează înainte de finală! A participat la un concurs

Simona Halep va juca a treia finală de Grand Slam din carieră, în ultimul act de la Australian Open urmând să o întâlnească pe daneza Caroline Wozniacki.
26.01.2018 | 14:10
Video Halep se relaxeaza inainte de finala A participat la un concurs
ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte de marea finală de la Melbourne, liderul clasamentului WTA a fost invitata Eurosport în cadrul unui concurs în care scopul este de a ghici un personaj din tenis după o poză din copilărie şi câteva elemente ajutătoare.

Simona Halep a început greoi concursul şi nu a reuşit să ghicească cine este în fotografia care-l înfăţişa pe francezul Gael Monfils. Apoi românca a ghicit-o imediat pe jucătoarea americană Venus Williams şi a răspuns corect după o perioadă de gândire la americanul Andy Roddick.

ADVERTISEMENT

Halep a acumulat 11 puncte în concurs

Simona Halep a început să zâmbească că pe ecran a apărut o poză cu ea din copilărie şi a răspuns corect spre finalul expirării timpului. Liderul WTA a ghicit şi ultimul personaj prezentat, australianul Nick Kyrgios, şi a acumulat 11 puncte în concurs.

Pe prima poziţie în acest concurs se află jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, care a acumulat 22 de puncte, urmată de germanul Alexander Zverev, cu 17 puncte, francezul Jo-Wilfried Tsonga şi sportiva austriacă Barbara Schett, ambii cu câte 14 puncte.

ADVERTISEMENT

Finala turneului Australian Open, dintre Simona Halep şi daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va avea loc, sâmbătă, de la ora 10:30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park.