Fotbal international

HALEP ÎN SEMIFINALE. Simona a vorbit despre meciul cu Pliskova: ”Va fi ceva nou. Loveşte puternic!”

Simona Halep va juca joi, în semifinalele de la Roland Garros. Adversară îi va fi Karolina Pliskova, numărul trei mondial. Sportiva noastră a ajuns în careul de aşi după victoria fantastică...
07.06.2017 | 23:59
HALEP IN SEMIFINALE Simona a vorbit despre meciul cu Pliskova Va fi ceva nou Loveste puternic

Simona Halep va juca joi, în semifinalele de la Roland Garros. Adversară îi va fi Karolina Pliskova, numărul trei mondial. Sportiva noastră a ajuns în careul de aşi după victoria fantastică din meciul cu Elina Svitolina.

Despre meciul cu Svitolina: ”A jucat foarte bine. Eu am jucat cam scurt până la 5-1. Ea m-a dominat. Atunci mi-am zis că meciul este pierdut, că totul s-a terminat. Atunci am schimbat ritmul de joc. Am făcut-o să se mişte mai mult, să comită mai multe greşeli. Nu ştiu cum, dar a venit victoria! Am fost norocoasă doar într-un moment, atunci când am câştigat acel punct cu ajutorul fileului. Până atunci, norocul a fost de partea ei. Asta a fost tot, acum sunt fericită. Sunt fericită că am luptat până la capăt”

Despre psihicul său: ”Astăzi am demonstrat că sunt mai puternică din punc de vedere mental. Şi am stat pe teren până la final! Victoria este cu atât mai specială cu cât m-am calificat în semifinale. Cel mai important moment al meu de astăzi a fost că nu m-am dat bătută. Cu asta vreau să rămân!”

Despre discuţia cu Ţiriac: ”Am vorbit cu Ţiriac după meci şi m-a întrebat de ce m-am dat bătută la 3-0. I-am zis că nu m-am dat bătută şi că am vrut să arăt că sunt supărată. Ţiriac mi-a zis că am luptat bine şi că mâine trebuie să joc din nou tenis”

Despre meciul cu Pliskova, din semifinale: ”Meciul cu Pliskova va fi foarte diferit faţă de cel cu Svitolina. Trebuie să fiu mai puternică în picioare. Nu pot să spun nimic despre ce tactică voi aborda, întrucât va fi greu contra ei. Nu am mai jucat niciodată pe zgură împotriva ei. Va fi ceva nou. Ştiu că loveşte foarte puternic mingea. Încerc să nu mă gândesc că joc în semifinale, sferturi. E doar un meci pe care trebuie să-l câştig. Sper să o încurc pe Pliskova pentru că are un joc destul de puternic”

”Nu am realizat că Svitolina avea minge de meci. Am văzut pe urmă, după meci, pe Twitter şi mi-am spus <<a fost minge de meci pentru ea?>>. În timpul meciului nu am realizat. A fost mai bine aşa”

FANATIK LA ROLAND GARROS. VLAD ROŞCA DEZVĂLUIE CUM A TRĂIT MINUNEA