Stiri sportive

Halep a UMILIT-O pe Serena! Victorie ISTORICĂ

UPDATE / După victoria cu Serena Williams, Halep e la un pas de semifinale. Simona va ajunge în ultimele patru jucătoare dacă Eugenie Bouchard o va bate în trei seturi pe Ana Ivanovici. Meciul se...
22.10.2014 | 11:00
Halep a UMILITO pe Serena Victorie ISTORICA

UPDATE / După victoria cu Serena Williams, Halep e la un pas de semifinale. Simona va ajunge în ultimele patru jucătoare dacă Eugenie Bouchard o va bate în trei seturi pe Ana Ivanovici. Meciul se desfăşoară miercuri, de la 14:30.

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, LIVE DE LA ORA 13:00

UPDATE / Simona Halep a obţinut cea mai importantă victorie a carierei. Halep a bătut-o categoric pe Serena Williams, cu 6-0, 6-2, după numai 65 de minute. 

UPDATE / Game, set, meci Simona Halep! Românca a bătut-o pe Serena Williams cu 6-0, 6-2!

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, LIVE DE LA ORA 13:00

UPDATE / Game Williams! Simona conduce cu 5-2 şi serveşte pentru victorie!

UPDATE / Game Halep! Simona îşi face serviciul şi ajunge la 5-1. Halep e la un singur game de cîştigarea partidei!

UPDATE / Break Halep! Simona se distanţează la 4-1 şi e la două game-uri de victorie!

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, LIVE DE LA ORA 13:00

UPDATE / Game Halep!!! Simona îşi păstrează avantajul de două game-uri şi face 3-1!

UPDATE / Williams cîştigă primul game după 35 de minute şi Halep conduce cu 2-1 în setul doi!

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, LIVE DE LA ORA 13:00

UPDATE / Halep ajunge la opt game-uri cîştigate consecutiv, după ce salvează două mingi de break. Halep are 2-0

UPDATE / Halep debutează cu break în setul doi. Williams are deja 18 greşeli neforţate. Halep, numai două!

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, LIVE DE LA ORA 13:00

UPDATE / Serena Williams pierduse ultimul set la zero anul trecut, în sferturile de la Madrid, în faţa lui Anabel Medina Garingues.

UPDATE / Simona Halep cîştigă cu 6-0 primul set contra lui Williams, după numai 20 de minute!!!

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, LIVE DE LA ORA 13:00

UPDATE / Simona Halep face al treilea break, după un game în care Williams a făcut trei duble greşeli! Halep serveşte pentru primul set.

UPDATE / Simona îşi face serviciul şi ajunge la 4-0. Serena a făcut deja 12 greşeli neforţate.

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, LIVE DE LA ORA 13:00

UPDATE / Halep se desprinde la 3-0 şi face al doilea break, după o dublă greşeală a Serenei. 

UPDATE / Halep şi-a făcut serviciul la 15  şi conduce cu 2-0.

UPDATE / Simona Halep preia conducerea pe tabelă, după ce s-a impus pe serviciul lui Williams.

UPDATE / Cele două jucătoare au început încălzirea.

UPDATE / 10:20 HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona s-a convins că o poate bate pe Serena Williams. La propriu. Românca a luat lecţii de Tai Chi la Singapore, alături de Aga Radwanska şi Maria Şarapova. Tai Chi este un stil de arte marţiale, recunoscut pentru efectele sale benefice asupra sănătăţii şi longevităţii celor care îl practică. Astfel, Simona speră s-o bată pentru prima oară în carieră pe Serena Williams.

kung fu by wta players 🙂 from Kate Paikidze on Vimeo.

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona se poate califica încă de azi în semifinalele Turneului Campioanelor. Dacă Halep o învinge pe Serena şi Bouchard o bate pe Ivanovici, Halep ajunge în penultimul act. Halep poate ieşi din Grupa Roşie şi dacă trece de Williams în două seturi şi Bouchard o bate de Ivanovici în trei seturi.

HALEP – SERENA. Simona va juca miercuri, de la ora 11:00, împotriva liderului mondial, Serena Williams, la Turneul Campioanelor. Este a 4-a confruntare directă din cele două jucătoare, Serena reuşind să se impună în celelalte 3 meciuri.

HALEP – SERENA. Ambele jucătoare au început cu dreptul Turneul de la Singapore. Simona Halep a avut un debut “electrizant” în faţa lui Eugenie Bouchard pe care a învins-o clar cu 6-2, 6-3. Serena nu a avut un meci uşor cu Ana Ivanovic, însă a gestionat perfect momentele decisive şi s-a impus cu 6-4, 6-4.

Halep, doar un set cîştigat cu Serena

HALEP – SERENA. Halep i-a luat un singur set Serenei Williams, la Wimbledon în 2011. Cele două jucătoare au jucat ultimul meci direct în 2013, în sferturi la Cincinnati.

rrrre

 

Primul meci dintre cele două jucătoare a fost şi cel mai disputat. Serena şi Simona s-au întîlnit în turul 3 de la Wimbledon în anul 2011 cînd Halep nu era printre jucătoarele de top.

HALEP – WILLIAMS. Cu toate acestea românca a jucat curajos şi a surprins pe toată lumea cînd a cîştigat primul set la 3 în faţa deţinătoarei titlului de la Wimbledon. Serena a ridicat însă nivelul în setul secund şi setul 3 şi s-a impus clar cu 6-2, 6-1. Vezi rezumat: 

Pentru Simona Halep, ascensiunea în clasamentul WTA a început la Roma, turneu în care a reuşit să învingă mai multe jucătoare de top, printre care Jankovic şi Radwanska. În penultimul act a dat de Serena Williams, pentru a doua oară în carieră. Meciul a fost cîştigat clar de Serena atunci, 6-3, 6-0, însă Halep a uimit lumea cu acea calificare în semifinale, în condiţiile în care a pornit în turneu de pe locul 64 mondial. Vezi rezumat:

HALEP – SERENA. Ultima întîlnire dintre cele două a fost la Cincinnati, un fief “prietenos” pentru Serena Williams, aflată pe teren propriu, într-un turneu pe care îl îndrăgeşte mult. Nici de această dată, Simona Halep nu a reuşit să îi pună probleme americancei, care s-a impus, 6-0, 6-4. Vezi rezumat: 

Atuurile Simonei

HALEP – WILLIAMS. Chiar dacă pleacă cu şansa a doua, Simona Halep are atuurile ei faţă de Serena. În primul rînd, de cînd a ajuns în top 10, Halep nu a mai jucat nici un meci direct cu Serena Williams, aşadar americanca nu cunoaşte foarte bine nivelul la care se află jocul Simonei şi poate fi surprinsă.

a

În al doilea rînd, condiţiile de concurs par să îi convină Simonei Halep, hard-ul şi condiţiile de la Singapore, fiind asemănătoare cu cele de la Doha, turneu cîştigat de Halep. Acest lucru a fost dovedit în primul meci cînd Simona Halep s-a simţit foarte bine pe teren, fiind bucuroasă că şi-a regăsit loviturile.

201402161204434512316-p5

În al treilea rînd, accidentările o sîcîie pe Serena Williams. Americanca nu s-a simţit cel mai bine în primul meci, spunînd că a avut dureri la genunchiul stîng. Mai mult, New York Times afirmă că Serena se poate retrage din turneu zilele următoare, dacă accidentarea se va agrava.

Serena-Williams-struggles-001

Accidentate la acelaşi turneu

HALEP – WILLIAMS. Atît Serena, cît şi Simona s-au retras de la ultimul turneu la care au participat, cel de la Beijing. Numărul 1 mondial a declarat forfait după meciul cîştigat în optimi cu Samantha Stosur din cauza accidentării la genunchiul stîng, care o mai supără şi acum. Anterior, Serena Williams s-a retras şi de la turneul de la Wuhan în timpul meciului cu Alize Cornet.

689677-serena-williams

HALEP – SERENA. Simona a avut o confruntare maraton în optimile competiţiei contra sportivei din Germania, Andreea Petkovic şi, imediat după victorie a luat decizia să se retragă din turneu din cauza unei accidentări la şold. Din fericire pentru româncă, accidentarea nu a fost una gravă şi a avut timp să îşi revină pînă la turneul de elită.

simona-halep-receives-data

Controversa Wimbledon

Serena Williams a avut un incident incredibil la Wimbledon în acest an. Americanca participa în concursul de dublu alături de sora ei, însă nu putea nici să ţină mingea în mînă.

HALEP – SERENA. Serena şi Venus s-au retras după cîteva game-uri pentru că Serena nu era în stare să pună o minge în careul de serviciu. Incidentul a fost dezbătut în presa internaţională, încă nefiind clar ce s-a întîmplat cu numărul 1 mondial.

Ea a declarat că s-a simţit rău în acel moment, însă existau comentarii conform cărora Serena s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe în acel moment. Poza din dreapta este făcută la o zi după acel incident.

article-0-1F55BDE200000578-967_636x382

Casele de pariuri nu dau nici o şansă Simonei

HALEP -SERENA. La pariuri, Serena Williams este favorită clară avînd cota 1,20 la victorie, în timp ce Halep are cota 4,20 pentru o eventuală victorie. Cota pentru o victorie cu 2-0 la seturi pentru Serena este 1,70, în timp ce o victorie în două seturi a Simonei are cota 7,00. Oferta de pariuri pentru meciul Simonei cu Serena Williams:

pariuri

HALEP – SERENA. Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams va avea loc miercuri, de la ora 11:00. Partida poate fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!