Simona, sfat primit de la un vicecampion olimpic! “E mai bine să te opreşti”

Razvan Nicolae   
in Simona Halep
04/02/2018, 20:42
Simona, sfat primit de la un vicecampion olimpic! “E mai bine să te opreşti”

Simona Halep s-a accidentat în primul tur de la Australian Open, iar prezenţa ei în meciul România – Canada din Fed Cup stă sub semnul întrebării. După finala de la Melbourne, românca a ales să se retragă de la Sankt Petersburg pentru a se reface.

Florin Mergea, component al echipei de Cupa Davis a României, a sfătuit-o pe Simona Halep să se refacă după accidentarea suferită la Australian Open. Tenismenul de 33 de ani a susţinut că decizia este în totalitate a fostului lider mondial.

Halep, două titluri câştigate în 2018

Din proprie experienţă, cred că e mai bine să te opreşti, să te vindeci şi în acelaşi timp să continui să îţi faci pregătirea, atâta timp cât nu te afectează. Dar condiţiile de meci sunt cu totul altele. Stresul este unul destul de mare în aceste tipuri de meciuri şi numai ea poate să îşi dea cu părerea aici. Numai ea poate să ia o decizie pentru că nu putem fi în adidaşii ei”, a declarat Florin Mergea pentru Telekom Sport.

Simona Halep a avut un start foarte bun de an. Românca a câştigat titlul atât la simplu, cât şi la dublu la Shenzhen, în timp ce la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, a ajuns până în finală. Meciul România – Canada se va disputa în weekend-ul 10-11 februarie.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali făcut praf: „Nu se pricepe la fotbal”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.