Sporturi

Simona Halep, eşec usturător la Stuttgart! A cedat în două seturi la Vandeweghe

27.04.2018 | 15:55
Simona Halep esec usturator la Stuttgart A cedat in doua seturi la Vandeweghe

UPDATE: S-a terminat! Victorie incredibilă pentru Coco Vandeweghe, care în setul doi nu a avut replică. Stuttgart se dovedeşte un adevărat Triunghi al Bermudelor pentru jucătoarele din TOP 10, Simona Halep părăsins competiţia după ce Kerber şi Garbine Muguruza au abandonat în acelaşi tur. Următorul turneu la care va participa Simona Halep va fi la Madrid, unde este căştigătoarea ultimei ediţii.

“Poate faptul că n-am știut cât e scorul a făcut să câștig acest meci. Azi am reușit să pun mingea în joc în situații care nu îmi păreau favorabile. Zgura încă nu e suprafața mea preferată”, a declarat Coco Vandeweghe la finalul meciului.


UPDATE 1-5. Americanca defilează şi va servi pentru meci.

UPDATE 1-4. Coco Vandeweghe a câştigat pe propriul serviciu

UPDATE 1-3. Simona Halep a reuşit să câştige primul game al setului doi pe propriul serviciu

UPDATE 0-3. Simona Halep are o prestaţie sub aşteptări în startul setului al doilea.

UPDATE 0-2. Coco Vandeweghe a făcut break-ul.

UPDATE 0-1. Coco Vandeweghe a câştigat pe propriul serviciu game-ul de debut al celui de-al doilea set.

UPDATE. Start în setul doi al confruntării Simona Halep – Coco Vandeweghe.

UPDATE 4-6. Coco Vandeweghe obţine break-ul în cel mai bun moment pentru ea. Simona Halep face o dublă greşeală şi pierde primul set.

UPDATE 4-5. Coco Vandeweghe nu slăbeşte ritmul pe serviciu, iar Simona Halep va trebui să servească pentru a rămâne în primul set. Liderul mondial din WTA are o susţinere majoră la Stuttgart.

UPDATE 4-4. Simona Halep serveşte cu mingi noi şi o face foarte bine! Liderul mondial din WTA restabileşte egalitatea şi va încerca să obţină break-ul pe finalul primului set. Procentajul pe retur al americancei scade alarmant.

UPDATE 3-4. Coco Vandeweghe îşi mai face o dată serviciul. Simona Halep, primele semne de iritabilitate! Liderul mondial din WTA se plânge de condiţia zgurii.

UPDATE 3-3. Simona Halep îşi face serviciul după ce a salvat 2 mingi de break.

UPDATE 2-3. Coco Vandeweghe se menţine în faţă. Joacă agresiv, loveşte puternic şi îşi face din nou serviciul.

UPDATE 2-2. Simona Halep restabileşte egalitatea, îşi face serviciul după ce a făcut o dublă greşeală, prima a meciului.

UPDATE 1-2. Coco Vandeweghe preia din nou conducerea după game-ul 3 al partidei.

UPDATE 1-1. Simona îşi face şi ea serviciul după o luptă crâncenă. Coco Vandeweghe reuşeşte câteva retururi foarte bune.

UPDATE 0-1. Coco Vandeweghe îşi face serviciul în debutul partidei reuşind doi aşi! Va servi Simona pentru a restabili egalitatea în prima manşă!

UPDATE. Simona Halep şi Coco Vandeweghe sunt pe teren în aceste momente şi se pregătesc pentru începerea partidei! Americanca va servi prima. LIVE VIDEO aici


UPDATE. Simona Halep s-a distrat copios astăzi la antrenamentul pe care l-a avut alături de întreaga sa echipă. Jucătoarea noastră va intra în aproximativ 15 minute pe terenul central din Stuttgart pentru meciul din sferturi contra americancei Coco Vandeweghe.


UPDATE. Simona Halep s-a antrenat cu Andrei Pavel înaintea partidei cu Vandeweghe, meci care va începe la 14:30. (Foto: Mircea Meşter, Facebook)


UPDATE. Simona Halep este văzută de specialiști ca mare favorită în partida de astăzi, în care o înfruntă pe Coco Vandeweghe. 1,32 este cota la victorie pentru româncă, în vreme ce americanca a primit 3,45. Vezi meciul Simona Halep – CoCo Vandeweghe LIVE STREAM sferturi WTA Stuttgart LIVE VIDEO aici


UPDATE“Coco serveşte bine, e greu. Suprafaţa aceasta cred că o avantajează. Pe terenul ăsta nu ştii niciodată ce se întâmplă. Sper să fiu sănătoasă şi să ies sănătoasă de pe teren”, a spus Halep înaintea partidei din sferturi care va începe de la 14:30, ora României.


UPDATE. Partida dintre Simona Halep şi Coco Vandeweghe este primul meci al zilei de vineri pe terenul central din Stuttgart. Ora de începere este 14:30, ora României.


Simona Halep – CoCo Vandeweghe LIVE STREAM sferturi WTA Stuttgart. Liderul clasamentului mondial și-a aflat adversara de vineri din sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, după ce jucătoarea americană CoCo Vandeweghe, beneficiară a unui wild-card și locul 16 WTA, a învins-o pe Laura Siegemund (Germania), locul 100 WTA, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Simona Halep – CoCo Vandeweghe LIVE STREAM sferturi WTA Stuttgart. Simona Halep se poate declara mulțumită de succesul obținut de jucătoarea americană, ea scăpând astfel de coșmarul numit Laura Siegemund. Românca a fost eliminată de jucătoarea din Germania la ultimele două ediții ale turneului de la Stuttgart, în 2016 în optimi (6-1, 6-2) și în 2017 în semifinale (6-4, 7-5).

Simona Halep – CoCo Vandeweghe LIVE STREAM sferturi WTA Stuttgart. Scorul al meciurile directe este 1-0 pentru româncă

Simona Halep – CoCo Vandeweghe LIVE STREAM sferturi WTA Stuttgart. Simona Halep și CoCo Vandeweghe s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, liderul mondial impunându-se, anul trecut, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, cu scorul de 6-1, 6-1. Jucătoarea noastră a câștigat ultimele două ediții ale turneului din capitala Spaniei, care este patronat de Ion Țiriac.

Tags: