Halep, sumă impresionantă de la noul sponsor! ”E bătut în cuie 99 la sută contractul”

Vicentiu Dinescu   
in Simona Halep
11/01/2018, 16:30
Halep, sumă impresionantă de la noul sponsor! ”E bătut în cuie 99 la sută contractul”

Fostul tenismen Andrei Pavel, care face parte din staful Simonei Halep, a fost mandatat să poarte negocierile cu firmele care doresc să se asocieye cu liderul WTA, iar fostul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a ajuns la o înţelegere cu americanii de la Nike.

”E bătut în cuie 99 la sută contractul. Negocierile durează mult pentru o astfel de colaborare, nimic nu se face la întâmplare. Simona va fi prezentată de Nike în cadrul unui eveniment special”, a spus pentru ProSport un personaj important din tenisul românesc.

Halep va primi 1.700.000 de euro pe an

Simona Halep, care a mai fost abordată şi de fosta sa firmă de echipament sportiv Lacoste, ar urma să primească 1.700.000 de euro anual, cu 700.000 de euro mai mult decât avea în contractul cu Adidas. Contractul va avea o durată de patru ani.

Nike mai are contract cu tenismeni celebri precum Serena Williams, Maria Şarapova, Rafael Nadal, Roger Federer sau Juan Martin del Potro. În 1972, Ilie Năstase a devenit primul sportiv al lumii luat sub umbrela Nike. Jucătoarea Jaqueline Cristian (19 ani, locul 226 WTA) e o altă jucătoare din România cu contract exclusiv cu firma americană.

Închide ×