Galerie foto. Halep şi-a văzut formaţia pe care o finanţează! Show la Ţiriac Trophy

Vicentiu Dinescu   
în Galerie foto
11/12/2017, 09:33
Galerie foto. Halep şi-a văzut formaţia pe care o finanţează! Show la Ţiriac Trophy GALERIE FOTO

Liderul clasamentului WTA şi-a văzut în premieră formaţia de hochei pe gheaţă pe care o sponsorizează şi care joacă într-un echipament de culoare roz cu numele ei pe tricouri. Constănţeanca a oferit autografe şi s-a fotografiat cu micuţii hocheişti.

”Pentru mine a fost o mare onoare şi o mare bucurie că pot să fiu alături de aceşti copii”, a declarat Simona Halep, care a fost prezentă la eveniment alături de antrenorul său, australianul Darren Cahill, şi de Andrei Pavel, alt membru al stafului său. La eveniment au mai fost prezenţi printre alţii Ilie Năstase, Andreea Răducan şi Eduard Pană.

Echipa Simonei Halep a remizat în primul meci din istorie

Echipa Simonei Halep, care a fost selectată din 136 de copii cu vârste între 4 şi 6 ani, a remizat în primul meci din istorie, scor 1-1, cu formaţia Skoda. Prima ediţie a Ţiriac Trophy a fost câştigată de echipa Triumf Bucureşti, care a fost recompensată cu un rând de echipament sportiv.

”Această primă ediţie a fost ca un cadou de Crăciun. Un cadou pe care îl aşteptam oarecum. Nu în dimensiunile astea, dar este senzaţional să vezi câteva sute de copii la vârsta asta pe gheaţă, manipulând pucul, crosa şi tot restul echipamentului”, a declarat la final Ion Ţiriac.

Închide ×