Regele şi Regina! Ce noapte magică pentru Halep! A triumfat la Madrid şi i s-a îndeplinit marea dorinţă: VIITORUL lui Gică Hagi, CAMPIOANA ROMÂNIEI!

UPDATE / Dorinţa Simonei Halep ca Viitorul să câştige titlul în Liga 1, pentru Gică Hagi, s-a împlinit chiar cu puţin timp înainte ca jucătoarea noastră să câştige turneul de tenis de la Madrid.

Imaginea cu Halep, care era doar un copil când l-a cunoscut pe "Rege", este una memorabilă. Doi campioni ai României care trăiesc în aceste zile bucuria succesului.

VEZI MAI MULTE IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Simona Halep este o cunoscută fană a Stelei, dar a surprins atunci când a fost întrebată despre lupta la titlu în Liga 1. Campioana noastră îi ţine pumnii lui Gică Hagi în această dispută. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Mi-aş dori ca ei să ia titlul, din tot sufletul", a fost reacţia Simonei. Hagi are o relaţie specială cu Halep, amândoi fiind din Constanţa. Fostul internaţional român este idolul jucătoarei de tenis.

Dar, în urmă cu 3 ani, Simona Halep a fost în Ghencea la ultimul derby Steaua-Dinamo. Atunci, jucătoarea de tenis avea un fular cu Steaua la gât şi a dat lovitura de începere a meciului.

La finalul confruntării, Halep a primit un tricou semnat de toţi jucătorii şi a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii Stelei. Campioana noastră a recunoscut că este stelistă de mică.

dwa

În acest moment, Viitorul şi FCSB sunt la egalitate de puncte, 33, în fruntea clasamentului. Au mai rămas 6 etape de jucat.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663