Halep şi Begu s-au calificat în optimile probei de dublu la Miami! Şi-au aflat adversarele. Niculescu rămâne doar la simplu

Gabriel Esanu   
in Sporturi
23/03/2018, 19:01
Halep şi Begu s-au calificat în optimile probei de dublu la Miami! Şi-au aflat adversarele. Niculescu rămâne doar la simplu

Update / Monica Niculescu şi Su-Wei Hsieh au fost eliminate în proba de dublu, de Aleksandra Krunic / Katerina Bondarenko, scor 5-7, 2-6.


 Update / Simona Halep şi Irina Begu merg în optimile de finală de la Miami, în proba de dublu, după ce au trecut de Sands / Goerges, scor 7-6 (3), 7-6 (6). Le vor înfrunta pentru un loc în sferturi pe Atawo / Groenfeld.


7-6. Victorie! Simona şi Irina se impun şi în al doilea tiebreak, la 6 de această dată.

6-6. Tiebreak şi în setul secund.

4-4. Revenire pentru Halep şi Begu.

1-4. Halep şi Begu pierd contactul cu adversarele în setul doi.

1-1. Echilibru şi în startul setului doi.


7-6. Halep şi Begu se impun la trei în tiebreak.

6-6. Avem tiebreak.

5-5. Din nou break de ambele părţi.

4-4. Breakuri de ambele părţi.

3-3. SImona continuă să servească foarte bine. Nici adversarele nu cedează.

2-2. Se merge cap la cap cu serviciul.

1-1. Simona Halep îşi face serviciul, urmează Begu.


Update / Jucătoarele îşi termină acum încălzirea, partida este gata să înceapă.

Update / Mai este foarte puţin până la startul partidei Halep / Begu – Goerges / Sands, în primul tur al probei de dublu. Partida va începe imediat după finalul confruntării dintre Hlavackova / Strycova şi Atawo / Groenefeld, scor 2-5 în acest moment.

Simona Halep a avut mari emoţii joi, pe tabloul de simplu, cu Oceane Dodin, scor 3-6, 6-3, 7-5, iar astăzi se va reface cu un meci la dublu, alături de Irina Begu. Româncele le vor înfrunta pe Julia Goerges, din Germania, şi Mattek Sands, SUA, în turul 1 al probei de dublu. Partida este a treia pe terenul 5, în jurul orei 20:00 în România.

Rojer Tecău va debuta şi el la Miami, alături de Jean Julien Rojer. Cei doi îi vor înfrunta pe favoriţii gazdelor, Nicholas Monroe şi Jack Sock. Partida este prima dintre cele programate pe terenul 10 şi va începe de la ora 17:00 a României.

În fine, tot pe terenul 10, dar în ultima partidă a zilei, Monica Niculescu joacă şi ea în proba de dublu, alături de Su-Wei Hsieh, din Taiwan, cea care a eliminat-o joi pe Sorana Cîrstea. Cele două le vor înfrunta pe Katerina Bondarenko şi Aleksandra Krunic, în jurul orei 21:30 a României.

Închide ×