Cele mai citite

Halep a postat o poză cu Năstase! ”Tenisul este viaţa noastră”

Simona Halep a devenit în această toamnă locul 1 în clasamentul WTA, performanţă atinsă în tenisul masculin şi de Ilie Năstase.
Autor: Vicentiu Dinescu | 09.11.2017 | 09:54
Halep a postat o poză cu Năstase! ”Tenisul este viaţa noastră”

Halep a dorit să marcheze acest moment şi a postat pe contul de Instagram o poză cu ea şi Ilie Năstase de la turneul de la Madrid, pe care l-a câştigat. Atunci, prezenţa lui Năastase la premierea turneului organizat de Ion Ţiriac a stârnit valuri de comentarii.

”Numărul 1 în 1973, numărul 1 în 2017! Tenisul este viaţa noastră, tenisul este pasiunea noastră”, a scris Simona Halep la poza cu Ilie Năstase. Constănţeanca a câştigat la Madrid singurul turneu din acest an, după o finală cu sportiva franceză Krisitna Mladenovic.

Halep a confirmat participarea la Stuttgart

Liderul clasamentului WTA a anunţat că va participa în 2018 la turneul de la Stuttgart, care se va desfăşura în perioada 21-29 aprilie. ”Pot confirma că voi fi la Stuttgart! Îmi place acest turneu, iubesc să fiu acolo, am ajuns de două ori în semifinale, iar de data aceasta vreau să merg şi mai departe”, a spus Halep, conform publicaţiei Sudwest Press.

Simona Halep, în vârstă de 26 de ani, este de cinci săptămâni pe locul 1 WTA. Ea a urcat în premieră pe această poziţie la 9 octombrie, după finala jucată la China Open. Ea va încheia anul 2017 pe această poziţie. Ilie Năstase a fost primul lider al clasamentului ATP, la 23 august 1973.

 

No 1 in 1973 , No 1 in 2017 ! Tennis is our life , Tennis is our passion !  #bigsmiles #happyfaces

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!