Video. Halep, spectacol cu o minge de fotbal! Mulţi nu reuşesc asta

Vicentiu Dinescu   
în Simona Halep
05/12/2017, 19:01
Video. Halep, spectacol cu o minge de fotbal! Mulţi nu reuşesc asta

Aflată în sala de antrenament, Halep şi-a luat o pauză de la tenis şi şi-a dovedit încă o dată priceperea la fotbal. Constănţeanca a jonglat aproximativ un minut cu o minge de fotbal ca un adevărat jucător profesionist.

Simona Halep, în vârstă de 26 de ani, a ţinut 83 de ”picurele”, s-a oprit în momentul în care a fost încurcată de fileul de tenis şi a postat înregistrarea pe contul de Instagram. Ea a strâns peste 50.000 de vizualizări în primele două ore de la postare

Halep va debuta în 2018 la Shenzhen

Simona Halep va petrece Crăciunul în Thailanda, deoarece în perioada 23-24 decembrie va participa la un turneul demonstrativ la Hua Hin. La acest eveniment vor mai fi prezente alte trei jucătoare din Top 10 WTA: Karolina Pliskova din Cehia, locul 4 WTA, letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, şi britanica Johanna Konta, locul 9 WTA.

Liderul clasamentului WTA va începe anul 2018 cu turneul de la Shenzhen (China), pe care l-a şi câştigat în 2015. Apoi, Simona Halep îşi va lua pauză de competiţii până la primul turneul de Grand Slam al anului, Australian Open, care se va desfăşura în perioada 15-28 ianuarie.


Închide ×