Sporturi

Halep stă după Șarapova! Cum influențează rusoaica ora la care debutează Simona

28.05.2018 | 19:38
Halep sta dupa Sarapova Cum influenteaza rusoaica ora la care debuteaza Simona

Halep stă după Șarapova. Simona va debuta la Roland Garros cu Alison Riske, partidă programată marți, dar organizatorii nu au anunțat încă programul zilei. Organizatorii sunt hotărâți să mai aștepte până când vor stabili ordinea jocurilor de mâine, pentru a vedea întâi ce se întâmplă cu partida pe care Maria Șarapova o are de disputat astăzi, pe arena Suzanne Lenglen, contra olandezei Richel Hogenckamp.


Update, ora 20:38 / Ploaia a ajuns la Paris, iar organizatorii au amânat pentru marţi partida dintre Maria Şarapova şi Richel Hogenckamp.


Partida “Mașei” este ultima a zilei pe a doua arenă de la Paris. Doar că organizatorii s-au temut că rusoaica nu va mai putea intra astăzi pe teren. Asta pentru că pe Lenglen se joacă acum partida dintre Gasquet și Seppi, care era de așteptat să fie destul de echilibrată. Nu a fost așa însă, iar francezul s-a impus foarte repede în primele două seturi, ba chiar a făcut break și în al treilea și se îndreaptă spre calificare.

Ploaia ar putea schimba total programul zilei de marți la Roland Garros și implicit ora la care debutează Simona Halep.

Halep stă după Șarapova! Ploaia, cel mai mare pericol!

Deși pare evident că Richard Gasquet va termina repede cu Seppi, organizatorii au o altă problemă: cea legată de condițiile meteo. Meteorologii au avertizat că ploaia ar putea ajunge la Paris în această seară, iar norii au început deja să îşi facă apariţia. În cazul în care jocurile se vor întrerupe astăzi, partida Mariei Şarapova se va juca marţi, tot pe Suzanne Lenglen, ceea ce ar putea da peste cap programul pe care l-au schițat organizatorii, motiv pentru nu s-a făcut un anunț clar până în acest moment.

Simona Halep, favorită în opinia specialiștilor pentru câștigarea acestei ediții de French Open.