Steliştii, cu ochii pe Halep la Australian Open. ”Îi ţinem pumnii!”

Ionuţ Cataramă   
în Fotbal intern
15/01/2018, 16:11
Steliştii, cu ochii pe Halep la Australian Open. ”Îi ţinem pumnii!”

Fotbaliştii de la FCSB vor să urmărească primul meci al Simonei Halep de la Australian Open. Steliştii speră ca Simona să aibă un parcurs cât mai lung la primul turneu de Mare Şlem al anului. Meciul începe la ora 05:30 (ora României), dar pentru că Turcia nu a trecut la ora de iarnă, în Antalya va fi ora 06:30. Fundaşul central al Stelei, Ionuţ Larie, a declarat: ”Îi ţinem pumnii şi Simonei Halep, care începe Australian Open.”

Adversara Simonei din primul tur este Destanee Aiava (Australia), o tânără de 17 ani care a primit un wild card de la organizatori. O fană declarată a Stelei, Simona Halep a dat lovitura de start a meciului Steaua – Dinamo din 2014 şi a primit  un fular şi un tricou al echipei roş-albastre.

Nu doar Halep: ”Le ţinem pumnii tuturor”

După cantonamentul din Antalya, steliştii vor avea o pauză de 3 zile, urmând ca apoi să plece în alt cantonament, în Spania, la Mijas. Liderul ierarhiei WTA  speră să îşi treacă în palmares primul titlu de Grand Slam din carieră. 

Partida Simona Halep – Destanee Aiava va avea loc marţi dimineaţă şi va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

35,64 milioane de euro oferă turneul de la Antipozi.

Închide ×