Video. Halep le-a purtat noroc clujenilor! U-BT s-a calificat în optimile de finală

Simona Halep, U BT Cluj-Keravnos, FIBA Europe Cup, Fed Cup

Simona Halep a fost invitată de oficialii celor de la U- Banca Transilvania Cluj să facă angajarea la partida decisivă cu Keravnos din FIBA Europe Cup.

UPDATE, ora 23:50: Simona Halep se pare că le-a purtat noroc baschetbaliştilor de la U-Banca Transilvania Cluj în partida decisivă cu Keravnos din FIBA Europe Cup. Elevii lui Mihai Silvăşan s-au calificat mai departe după o victorie obţinută în ultimul sfert, 77-71 (17-17, 19-19, 15-22, 26-13).

 


Jucătoarea din România se află la Cluj-Napoca pentru partida dintre România şi Canada, pe care o va urmării din tribune, însă va avea onoarea să fie la centrul terenului pentru primul angajament al duelului dintre Keravnos şi U-Banca Transilvania.

Partida dintre formaţia de sub Feleac şi formaţia din Cipru este decisivă pentru calificarea în faza următoare a competiţiei.  Clujenii au nevoie de o victorie în partida cu Keravnos Nicosia pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei, însă are nevoie de un şi de un succes al lui Donar Groningen în faţa celor de la Belfius Mons.

Halep nu va juca la Fed Cup

Fostul lider mondial se reface în continuare după accidentare de la Australian Open şi a decis să nu rişte o eventuală agravare. Ana Bogdan, locul 86 WTA, a fost convocată de urgenţă pentru înlocuirea Simonei Halep în echipa de Fed Cup.

Partida dintre U-BT Cluj şi Keravnos Nicosia se va desfăşura, miercuri, 7 februarie, într-o partidă care se va desfăşura de la ora 20:00 în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, în cadrul grupei L din FIBA Europe Cup.