Simona Halep a comentat victoria cu Tsurenko de la Dubai: „Pe moment ai senzația că totul e împotriva ta”

Eduard Nicolae Popa   
în Simona Halep
20/02/2019, 13:39
Simona Halep a comentat victoria cu Tsurenko de la Dubai: „Pe moment ai senzația că totul e împotriva ta”
Simona Halep a vorbit despre victoria cu Lesia Tsurenko de la Dubai

Simona Halep a vorbit după meciul cu Lesia Tsurenko, câștigat de româncă în optimi cu scorul de 6-3, 7-5. Sportiva română a comentat victoria în fața ucrainencei, dar și mai multe aspecte din ultima săptămână.

„Mă simt bine, pentru că am câștigat astăzi. Mă bucur că am câștigat în două seturi. Nu a fost deloc ușor, pentru că vântul ne-a deranjat pe amândouă. Dar am reușit să câștig în cele din urmă. Mă bucur că am deschis terenul, că am lovit bine mingea, că am schimbat un pic ritmul. Ea se aștepta să îi vină mingea plat.” Cât despre momentul tensionat de la finalul setului doi„Nu chiar, atunci pe moment ai senzația că totul e împotriva ta, dar m-am calmat și  i-am dat dreptate. Am avut senzația că a strigat aut înainte să lovesc mingea, dar nu s-a întâmplat asta.”

Simona Halep, bucuroasă după victoria cu Lesia Tsurenko de la Dubai

Simona Halep a comentat și faptul că va avea câteva ore în plus de odihnă față de următoarea sa adversară, care se va stabili între Sabalenka și Bencic: „Mă bucur că o să joc pe nocturnă. Nu știu dacă mă avantajează acest lucru. O să am mai mult timp să mă odihnesc, să mă pregătesc pentru acest meci.” 

Cât despre petrecerea la care a participat cu o seară înainte, Simona a zis: „Aceste petreceri sunt obligatorii și trebuie să mă duc. Nu petrec de obicei în timpul turneelor. Am stat doar o oră. Sunt lucruri bune, te mai relaxează și am încercat să o iau ca atare.”

De asemenea, Halep a vorbit și despre echipa pe care o are alături, în absența unui antrenor: „Am alături de mine cei trei băieți care mă ajută cu tot ce trebuie. Vasile este un sparring foarte bun, Teo are grijă de pregătirea mea fizică și Andrei de pregătirea mea din teren. Încerc să mă coordonez în tot ceea ce fac eu pe teren. În momentul acesta, nu vreau să îmi iau antrenor, cum am spus și la începutul anului. Dar nu se știe niciodată.”

Închide ×