Carrefour

Reacţia Simonei după încă un trofeu câştigat: “2017 a fost un an dur pentru mine!”

Simona Halep a încheiat anul 2017 cu trofeul câştigat la turneul demonstrativ din Thailanda. Sportiva din România a anunţat că anul acesta a fost unul dur pentru ea.
24.12.2017 | 16:08
Reacţia Simonei după încă un trofeu câştigat:

Simona Halep termină anul pe primul loc în ierarhia WTA şi cu încă un trofeu în palmares. Chiar dacă a fost vorba de un turneu demonstrativ, sportiva de 26 de ani a reuşit o prestaţie foarte bună în Thailanda.

După finala cu Pliskova, Simona Halep a stat de vorbă cu presa. Liderul mondial le-a mulţumit organizatorilor pentru invitaţie, acesta declarând că a fost foarte fericită să participe la acest turneu.

Halep, cea mai lungă perioadă de pauză

Mulţumesc pentru invitaţie, a fost o plăcere să vin aici, să joc şi să cunosc oameni noi. Sunt fericită pentru că am reuşit să mă impun în ambele partide şi sper să o ţin tot aşa. Cred că am jucat foarte bine în primul meci din noul sezon, m-am antrenat chiar foarte bine acasă în România, am venit pregătită. Am fost pregătită să joc acest meci. Ştiam că va fi dificil, dar totul a mers bine, a declarat Simona Halep.

Jucătoarea de tenis de 26 de ani a vorbit şi despre cele patru săptămâni de pauză pe care le-a avut la finalul sezonului, Simona Halep precizând că a fost cea mai lungă perioadă în care a stat departe de tenis.

După Turneul Campioanelor, de la Singapore, am avut patru săptămâni libere, e cea mai lungă perioadă pentru că îmbătrânesc şi am nevoie de o săptămână în plus de odihnă în fiecare an. A fost bine că am avut o pauză. 2017 a fost foarte dur pentru mine, din punct de vedere emoţional, am avut nevoie de odihnă”, a precizat Simona Halep.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri