Halep vrea să îşi cheme idolul în România: „Îl admir enorm”

Eduard Popa   
in Simona Halep
08/02/2018, 10:19
Halep vrea să îşi cheme idolul în România: „Îl admir enorm”

Chiar dacă nu va juca alături de celelalte tricolore, Halep se află în Ardeal pentru tratamentul la gleznă şi pentru a participa la mai multe acţiuni de promovare. Cu ocazia unei conferinţe de presă, Simona şi-a declarat încă o dată admiraţia pentru Roger Federer, pe care a spus că ar vrea să îl aducă în România: 

“Enorm! Enorm îl admir! Şi îl admir foarte mult pentru faptul că el a putut să devină atât de liniştit, dintr-un jucător foarte-foarte irascibil şi foarte nervos pe teren. M-a cucerit complet cu asta”, a declarat Simona Halep pentru Pro TV.

Simona Halep este prietenă cu Roger Federer

Fostul număr unu mondial este o apropiată a lui Roger Federer faţă de care nu şi-a ferit admiraţia de când a ajuns în prim planul tenisului mondial. Chiar şi marele campion elveţian nu s-a sfiit să vorbească frumos de Halep de fiecare dată când a avut ocazia.

Roger Federer a câştigat la Australian Open al 20-lea său titlu de Grand Slam din carieră, cele mai multe din istorie. De asemenea, „Fedex” are şi cele mai multe titluri la Wimbledon: 8, mai are 6 la Melbourne, 5 la US Open şi un turneu câştigat la Roland Garros.

Federer a jucat în România, în 2004 la Bucureşti, într-un duel de Cupa Davis câştigat de Elveţia cu 3-2. Atunci Roger i-a învins pe Andrei Pavel şi pe Victor Hănescu şi a câştigat şi meciul de dublu în 5 seturi, alături de Yves Allegro, în faţa dublului Andrei Pavel/Gabriel Trifu. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.