Simona mai bifează un turneu în februarie! Anunţul oficial făcut de organizatori

Razvan Nicolae   
in Simona Halep
07/02/2018, 13:29
Simona mai bifează un turneu în februarie! Anunţul oficial făcut de organizatori

Simona Halep se recuperează după accidentarea suferită în primul tur de la Australian Open. Românca are şanse mici să evolueze în meciul România – Canada din Fed Cup şi este aşteptată să revină pe teren la turneul de la Doha.

Nu este singurul turneu la care Simona ar putea să participe în luna februarie. Miercuri, organizatorii de la Dubai au anunţat că românca va participa la ediţia din acest an a turneului pe care l-a câştigat în 2015.

Halep, cap de serie numărul 1 la Dubai

Simona Halep, finalista de la Australian Open şi campioana din 2015 de la Dubai, este gata să încânte pe toată lumea cu extraordinarele sale abilităţi de luptă, îndreptându-se către DDFT Tennis Championships”, scrie pe contul de Twitter al turneului de la Dubai.

Simona Halep, deţinătoare a unui wildcard, va deveni astfel cap de serie numărul 1. La acelaşi turneu vor mai participa, printre altele, Elina Svitolina, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova sau Angelique Kerber.

Ştirea MOMENTULUI

Ionel Dănciulescu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Miștocăreală ieftină”. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.