Halep a pierdut FINALA: 3-6, 0-6. Serena a SPULBERAT-O

”Mi-am zis că n-am nimic de pierdut, să mă relaxez şi să joc! Ştiam că e capabilă să joace foarte bine. Am vrut să cîştig. Am făcut tot ce am putut să o bat! Nici nu ştiam dacă voi...
26.10.2014 | 13:05
Halep a pierdut FINALA 36 06 Serena a SPULBERATO

”Mi-am zis că n-am nimic de pierdut, să mă relaxez şi să joc! Ştiam că e capabilă să joace foarte bine. Am vrut să cîştig. Am făcut tot ce am putut să o bat! Nici nu ştiam dacă voi juca aici, mă doare genunchiul”, a spus Serena Williams.

0-6. Game, set şi meci. Serena cîştigă finala!  Simona Halep a ieşit cu capul sus din Turneul Campioanelor din Singapore.

0-5. Serena reuşeşte retururi imparabile pe fondul unui serviciu slab al Simonei. Williams va servi acum pentru meci!

0-4. Serena cîştigă game-ul la 0! Simona este descumpănită…

0-3 Simona joacă numai cu al doilea serviciu… Serena are retururi fantastice!

0-2 Williams loveşte tare cu servicul şi o pune în dificultate pe Simona Halep.

0-1. În continuare nu-i intră primul serviciu Simonei! Serena începe cu break setul al doilea.

A început al doilea set. Simona serveşte!

1

3-6 Serena a făcut 5-a dublă greşeală pentru în meci, însă tot a cîştigat game-ul şi setul… La finalul setului 1, Serena a ţipat foarte tare, iar fanii au rămas înmărmuriţi.

3-5 Pentru Williams. Din nou break. Simonei nu-i merge prea bine serviciul…

3-4 Simona face BREAK-UL! Serena a făcut două duble greşeli la rînd în acest game!

2-4 Simona a servit foarte bine primele două puncte, însă apoi s-a pierdut şi i-a permis Serenei să facă break. 

2-3 Game-ul a ajuns din nou în prelungiri, şi de data aceasta se impune Serena!

2-2 Încă un game lung… Simona a servit bine. A avut un as, dar şi o dublă greşeală! Ambele au greşit, însă Serena a făcut-o mai puţin şi a luat break-ul înapoi.

2-1 Simona reuşeşte primul break al meciului. Bravo, Simona! Serena a fost plimbată pe tot terenul la ultimul punct şi a fost obligată să greşească.

1-1 Simona cîştigă un game alb în care a reuşit o lovitură de senzaţie care a lăsat-o cu gura căscată pe Serena!

0-1 Prim game lung! Serena a greşit de două ori neforţat şi a făcut o dublă greşeală, însă tot a cîştigat primul game al meciului. Simona s-a ţinut bine!

Începe FINALA! Serena Williams va servi prima!

UPDATE / Cele două jucătoare se încălzesc.

UPDATE “Meciul de astăzi nu va semăna cu cel din grupe. Halep va fi în încurcătură”, a spus Patrick McEnroe, fratele celebrului John McEnroe.

Simona Halep – Serena Williams, livetext pe www.fanatik.ro de la ora 13! Simona Halep a ajuns devreme la conferinţa de presă de dinaintea finalei cu Serena Williams şi a fost într-o dispoziţie foarte bună. Simona şi-a început discursul vorbind despre victoria cu Radwanska din semifinale: “Cred că a fost un meci grozav pentru mine. Totul a mers perfect. Am jucat şi m-am mişcat foarte bine, iar reverul meu în lung de linie a mers exelent toată ziua. Mă simt foarte bine că pot să joc la un astfel de nivel. Aga e o jucătoare foarte bună, dar azi a curs totul în favoarea mea. Aştept finala, aştept să joc iar cu Serena, dar deocamdată nu vreau decît să mă bucur de victoria din această seară”

hppppuy

”E un vis să fiu în finală aici”

Simona Halep – Serena Williams, livetext pe www.fanatik.ro de la ora 13! Simona Halep este pentru a cincea oară în acest an într-o finală WTA. Constănţeanca a recunoscut că nu se aştepta să ajungă în ultimul act la Singapore: ”E un vis să fiu în finală aici. E greu să spun cum mă simt acum, pentru că e unul dintre cele mai bune rezultate ale mele, la fel ca şi finala de la Roland Garros. Înainte de turneu nu m-am aşteptat la un astfel de rezultat, iar acum sunt relaxată, n-am nimic de pierdut în finală. Joc cu numărul 1 şi mă ajută că am mai jucat o dată în această săptămînă. Sînt însă foarte, foarte fericită şi mă bucur de ce am realizat aici, pentru că am jucat foarte bine în fiecare meci”.

”Nici nu mi-a trecut prin cap ideea să o elimin pe Serena”

Simona Halep – Serena Williams, livetext pe www.fanatik.ro de la ora 13! Simona a fost la un moment dat întrebată din nou dacă nu s-a gândit, totuşi, să-şi uşureze singură calea spre trofeu, şi să se lase bătută de Ana Ivanovic în ultimul meci din grupe. “Nu, nici nu mi-a trecut prin cap ideea să o elimin pe Serena. Am vrut să-mi fac jocul meu, nu m-am gîndit la alte lucruri. De fiecare dată când intru pe teren nu mă gîndesc decît cum să cîştig acel meci. Joc cu plăcere, iubesc tenisul şi nu mă gîndesc numai la rezultate, dar bineînţeles că sînt fericită cînd ele vin. Cred că sunt foarte aproape de nivelul de la Roland Garros, poate chiar mai bine, aşa că nu sunt neapărat mirată că am ajuns în finală. Indoor am jucat de fiecare dată foarte bine”.

serena-williams--644x362

”Nu mă gîndeam că o să joc de două ori într-o săptămînă cu Serena”

Simona Halep – Serena Williams, livetext pe www.fanatik.ro de la ora 13! Simona Halep nu crede că se va mai repeta jocul cu Serena Williams din faza grupelor: “Cred mîine va fi un meci complet diferit, pentru că acum e o finală de turneu, atunci a fost meci în grupe. Va fi mai dificil şi ştiu cît de bună poate să fie Serena, aşa că mă aştept la absolut orice. Ea are experienţă mare în finale, ştie cum să managerieze o astfel de ocazie şi cred că va fi mult mai concentrată decît data trecută. Dar va fi o nouă experienţă bună pentru mine. Ştiu cum să joc şi ce trebuie să joc, vom vedea mîine dacă va funcţiona. Mă simt pregătită să o întîlnesc din nou. E bine că am jucat deja săptămîna aceasta, acum ştiu cum joacă, cum loveşte. N-am de ce să nu mă bucur de meci. Abia aştept să joc, a fost visul meu această finală, aşa că voi face tot ce e posibil ca să o cîştig. Chiar nu mă gândeam că o să joc de două ori într-o săptămînă cu Serena; o să fie un meci greu, pentru că ea va intra mult mai motivată, dar şi eu intru cu şansa mea, cred în şansa mea şi să vedem ce pot face. Am ceva emoţii, pentru că o finală e întotdeauna importantă. Mă ajută că am jucat acum cîteva zile”

”Mă simt un pic obosită”

Simona Halep – Serena Williams, livetext pe www.fanatik.ro de la ora 13! Simona a recunoscut că se simte obosită după efortul depus în ultima săptămînă: “Mă simt un pic obosită în clipa aceasta, pentru că am jucat destule meciuri tari, dar voi fi ok. E o intensitate mai mare la acest turneu, sînt numai jucătoare de Top 8 în fiecare meci. De obicei, îţi permiţi să începi turneul ceva mai slab, şi apoi creşti în nivel meci de meci”. Se va premia însă de luni încolo: “După turneu voi merge să-mi cumpăr ceva mare de tot!”.

simona-halep

”E un lucru deosebit pentru mine să fac istorie în ţara noastră”

Simona Halep – Serena Williams, livetext pe www.fanatik.ro de la ora 13! Simona este prima jucătoare din România care ajunge pînă în finala Turneului Campioanelor şi se simte specială că a ajuns pînă în ultimul act al competiţiei de la Singapore. “Cu siguranţă, e un lucru deosebit pentru mine să fac istorie în ţara noastră în tenis, mă mîndresc cu asta, mă bucură, dar încă nu vreau să mă gândesc că e istorie. Adică vreau să fac mult mai mult, nu vreau să mă opresc aici. Vreau asta în primul rînd pentru mine, şi apoi pentru ţara noastră, pentru toată lumea, pentru apropiaţii mei, pentru că ştiu că toţi se bucură atunci cînd fac rezultate”.

Sursa treizecizero.ro