Pariuri sportive

HALEP – WILLIAMS. Laude pentru Simo: “Joacă uluitor!”

Meciul Simona Halep - Serena Williams are loc acum, de la ora 11:00 şi poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO...
21.10.2014 | 15:04
HALEP  WILLIAMS Laude pentru Simo Joaca uluitor

Meciul Simona Halep – Serena Williams are loc acum, de la ora 11:00 şi poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO

HALEP – WILLIAMS. UPDATE / Serena Williams o laudă pe Simona Halep pentru anul excelent pe care l-a avut: “Simona joacă uluitor , are un an excelent. E o grupă incredibil de grea. Nu sînt la 100% din capacitate, dar am venit să mă bucur de turneu şi mă pregătesc pentru fiecare meci în parte. Am avut doar cîteva zile să mă antrenez, dar îmi propun să cîştig fiecare meci”, a declarat Williams.

 

******************************************************************

HALEP – WILLIAMS. UPDATE / Adversara Simonei Halep, Serena Williams, a vorbit la conferinţa de presă despre problemele medicale pe care le are. Jucătoarea a afirmat că durerile există, dar nu sînt atît de puternice încît s-o determine să se retragă.

“Am simţit o durere la genunchi, dar comparativ cu ce a fost la Beijing ma simt mult mai bine”, a declarat Serena Williams

**************************************************************************

HALEP – WILLIAMS. UPDATE / Partida dintre Serena Williams şi Simona Halep se va disputa miercuri, 22 octombrie, începînd cu ora 11:00. Următorul meci, între Bouchard şi Ivanovici, se va juca de la 14:30. Partida româncei va fi transmisă în direct pe DolceSport şi va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

******************************************************************************

HALEP –  WILLIAMS. Românca a avut un început entuziasmant în Turneul Campioanelor, unde a surclasat-o pe Eugenie Bouchard în două seturi, 6-3, 6-2. În meciul următor, românca va avea în faţă cea mai puternică adversară din circuitul mondial, Serena Williams. Partida se va disputa miercuri. 

serena_halep_wimbledon

Cele două jucătoare conduc grupa roşie de la Turneul Campioanelor cu cîte o victorie, Serena reuşind să treacă în primul meci de sîrboaica Ana Ivanovici în două seturi, scor 6-4, 6-4. Serena Williams este una din cele două jucătoare calificate în turneul de la Singapore pe care Halep nu a reuşit să o învingă, cealaltă fiind Maria Şarapova.

Sharapova-Williams-

Jucătoarea deceniului 

HALEP – WILLIAMS.  Serena Williams este cu siguranţă cea mai bună jucătoare din ultimul deceniu şi una dintre cele mai valoroase sportive din lume. A cîştigat de cel puţin două ori toate turneele de Grand Slem atît la simplu, cît şi la dublu, reuşind să adune 18 titluri de Mare Slem la simplu şi 13 la dublu.

#1

HALEP – WILLIAMS. A cîştigat medalia de aur la Olimpiadă pentru Statele Unite în 2012, atît la simplu, cît şi la dublu. A cîştigat 63 de turnee WTA, fiind pe locul 7 în topul turneelor cîştigate.

A urcat pe primul loc al ierarhiei mondiale pe 8 iulie 2002, 12 ani mai tîrziu fiind pe aceeaşi poziţie chiar dacă au existat perioade în care a mai coborît în clasament.

În Turneul Campioanelor s-a impus de 4 ori, fiind campioana ultimelor două ediţii, disputate la Istanbul.

n_56952_4

HALEP – WILLIAMS. Simona, fără victorie în faţa americancei

Serena Williams şi Simona Halepau jucat 3 meciuri directe, toate fiind cîştigate de americancă. Nu s-au întîlnit însă în acest an, în care Halep a urcat pînă pe locul doi în clasamentul WTA.

ssssds

HALEP – WILLIAMS. Chiar dacă toate statisticile o dau favorită pe Serena Williams, americanca va avea în faţă o jucătoare pe care nu o cunoaşte aşa bine, ultimul meci direct fiind în urmă cu mai bine de un an.

În plus, Simona Halep a arătat o formă excelentă în debutul turneului din Singapore împotriva lui Bouchard. Condiţiile par să o avantajeze pe româncă, fiind similare cu cele de la Doha, turneu cîştigat de Simona Halep.

seern

Calcule pentru semifinale

HALEP – WILLIAMS. Simona Halep a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinale, în condiţiile în care primele două clasate din grupă merg mai departe. Avantajul pentru Halep e că a a cîştigat fără să piardă vreun set pentru că la egalitate de victorii, se califică jucătoarea care stă mai bine la set- average. În condiţiile unei egalităţi şi la acest capitol se trece la game average, lucru puţin probabil.

3334555

Specialiştii văd un duel decisiv pentru calificare între Ana Ivanovici şi Simona Halep, în condiţiile în care favorita Serena va cîştiga meciurile. Sîrboaica a pornit cu un handicap, înfrîngere 0-2 cu Serena Williams şi nu va avea meci uşor nici cu Eugenie Bouchard.

Simona se poate califica chiar şi cu o singură victorie mai departe, în funcţie de rezultatele celorlalte meciuri din grupă. În semifinale, locul doi din grupa roşie va juca cu cîştigătoarea grupei albe şi invers.

HALEP – WILLIAMS. Diferenţă mare la casele de pariuri

HALEP – WILLIAMS. Serena este principala favorită pentru cîştigarea Turneului Campioanelor, Americanca are cota 2,10 după primul meci să se impună pentru a 3-a oară consecutiv în Turneul de Elită.

Simona Halep este creditată în continuare cu şanse mici la victoria finală la Singapore, avînd cota 10,00 pentru cîştigarea turneului.

ssssddddddddddd

HALEP – WILLIAMS. WTA: “Debut entuziasmant pentru Simona” 

Site-ul WTA apreciază startul foarte bun al româncei în turneu şi prevede un meci dificil pentru Serena. De fapt, cuvîntul “entuziasmant” a fost cuvîntul cheie în presa internaţională pentru evoluţia Simonei în victoria cu Bouchard.

zboaraaaaa

Simona Halep a declarat la finalul meciului că se gîndeşte deja la meciul cu Serena: “Îmi pare bine că mi-am regăsit loviturile. Mă voi bucura de meciul cu Serena Williams şi voi lupta pentru fiecare punct”, a declarat Halep la finalul întîlnirii.

HALEP – WILLIAMS. Această bucurie şi fericire a Simonei e cea mai periculoasă pentru Serena Williams. Americanca a arătat foarte mulţi nervi, foarte multe frustrări în meciul cu Ivanovic şi cu siguranţă Simona Halep şi Wim Fissette au capacitatea de a găsi o tactică care să o destabilizeze pe Williams. Chiar dacă e numărul 1 mondial şi are o experienţă extraordinară, poate fi învinsă. HAI SIMONA! 

2222