Lewis Hamilton, învingător în MP al S.U.A.! Britanicul a făcut încă un pas spre titlul mondial

formula 1, sebastian vettel, lewis hamilton

Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii, însă mai are de aşteptat încă o cursă până la câştigarea unui nou titlu mondial.  Britanicul are 66 de puncte avans în faţa lui Sebastian Vettel, cel care a încheiat pe locul secund întrecerea de pe Ocean, în timp ce până la finalul sezonului mai sunt puse în joc 75 de puncte în cele trei curse.

Britanicul are şanse mari să câştige matematic titlul săptămâna viitoare la Marele Premiu din Mexic. În cazul în care rivalul de la Ferrari obţine 17 puncte în duelul direct la Mexico City, deznodământul final se amână din nou până la cursa programată în Brazilia, ceea ce ar însemna că germanul să câştige cursa, în timp ce Hamilton nu trebuie să prindă un loc în primii cinci. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Lewis Hamilton, al patrulea titlu mondial din carieră

Şansele ca Hamilton să rateze titlul mondial în acest an sunt reduse, după forma excelentă arătată de pilotul celor de la McLaren Mercedes. Lewis s-a impus în ultimele cinci curse şi a obţinut un loc secund în ultimele şase curse, parcurs care în mare parte i-a asigurat victoria finală. Mercedes a câştigat matematic întrecerea la constructor, fiind al patrulea titlu consecutiv.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Hamilton a dominat cursa disputată la Austin, după ce a plecat din pole-position şi a câştigat cu un avans zece secunde în faţa lui Sebastian Vettel. Kimi Raikkonen, al doilea pilot de la Ferrari, a urcat pe locul al treilea, după ce Max Verstappen a primit o penalizare de cinci secunde pentru o depăşire neregulamentară.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856