Video. Hamsik, cadou special pentru Maradona! “Este o mare onoare”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
05/04/2018, 19:01
Video. Hamsik, cadou special pentru Maradona! “Este o mare onoare”

În luna decembrie a anului trecut, Marek Hamsik i-a bătut recordul lui Diego Maradona şi a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Napoli. Internaţional slovac s-a gândit să-i facă o surpriză fostului fotbalist argentinian şi i-a trimis un cadou acestuia.

“Salut Diego! Sunt aici alături de un tricou special, cel pe care l-am purtat atunci când ţi-am bătut recordul la Napoli. Este o mare onoare să fiu, în top, alături de un campion mondial. M-am gândit şi ţi-l voi face cadou, alături de o dedicaţie. “Pentru Diego, cel mai mare fotbalist din lume”. Sper să-ţi placă”, a fost mesajul postat de Marek Hamsik.

Hamsik, 11 ani la Napoli

Mijlocaşul central de 30 de ani a marcat 119 goluri pentru Napoli, cu patru mai mult decât Diego Maradona. Marek Hamsik joacă pentru formaţia napoletană din vara anului 2007, după ce s-a transferat de la Brescia.

 

Un pensiero per la leggenda del Napoli @maradona

A post shared by @ marek_hamsik_17_official on

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×