Video. Hamsik, în istoria lui Napoli! L-a egalat pe Maradona

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
16/12/2017, 21:00
Video. Hamsik, în istoria lui Napoli! L-a egalat pe Maradona

Căpitanul napoletanilor a înscris golul cu numărul 117 al său pentru gruparea patronată de Aurelio De Laurentiis şi l-a egalat pe marele Diego Maradona, care a jucat la gruparea italiană între 1984 şi 1991.

Marek Hamsik a înscris golul trei pentru SSC Napoli – vezi aici reuşita – în meciul cu FC Torino, după ce Kalidou Koulibaly şi Piotr Zelinski marcase primele două goluri pentru trupa antrenată de Maurizio Sarri.

Hamsik joacă din 2007 la Napoli

Căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a fost lăsat pe banca de rezerve. Sarri a preferat cuplul de fundaşi centrali format din Raul Albiol şi Kalidou Koulibaly. Dacă va învinge la Torino, Napoli va reveni pe locul 1 în Serie A.

Marek Hamsik, în vârstă de 30 de ani, a fost achiziţionat de SSC Napoli în 2007 de la Brescia, după ce anterior mai evoluase la Slovan Bratislava. Slovacu a câştigat cu Napoli două Cupe ale Italiei şi o Supercupă.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.