PETROLUL a primit DOUĂ OFERTE pentru un titular

Venit din Tunisia în cursul dimineţii, Hamza Younes nu a participat la vizita medicală a petroliştilor, urmînd ca fotbalistul să treacă pe la cabinetul doctorilor după primul cantonament al...
16.01.2014 | 11:12
PETROLUL a primit DOUA OFERTE pentru un titular
ADVERTISEMENT

Venit din Tunisia în cursul dimineţii, Hamza Younes nu a participat la vizita medicală a petroliştilor, urmînd ca fotbalistul să treacă pe la cabinetul doctorilor după primul cantonament al iernii. Vîrful tunisian va pleca în această după-amiază, alături de echipă, în stagiul din Antalya.

După 37 de goluri marcate în 64 de partide pentru Petrolul Ploieşti, Hamza a stîrnit interesul mai multor echipe din străinătate. Astfel, o formaţie din China este dispusă să plătească 800.000 de euro, făcînd chiar şi o ofertă oficială: “Chinezii au spus că 800.000 de euro este suma maximă pe care o pot oferi în schimbul jucătorului, însă şansele ca acest transfer să se realizeze sînt destul de mici, pentru că Petrolul doreşte minimum 1,5 milioane de euro în schimbul tunisianului”, au dezvăluit surse din cadrul clubului pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cît oferă “canarii”

Şi Nantes a trimis zilele trecute o ofertă oficială pentru golgeterul ploieştean, însă mai mică decît cea făcută de chinezi. “Nantes a propus 500.000 de euro, dar nu îl dăm în China pentru 800.000 de euro, şi îl lăsăm la Nantes pentru mai puţini bani?”, au dezvăluit aceleaşi surse. FANATIK v-a dezvăluit, în exclusivitate, zilele trecute că africanul a intrat pe lista neagră a şefilor, iar Dan Capră a confirmat că tunisianul “e cu gîndul numai la bani”.

În iarna lui 2011, Hamza Younes a venit la Petrolul Ploieşti din postura de jucător liber, după ce îşi terminase contractul cu Etoile Sportive du Sahel. Astfel, conducerea clubului prahovean s-a obligat la plata a 150.000 de euro către impresari, bani pe care nu i-au mai achitat. În acest moment, între cele două părţi există un proces la FIFA, iar în cazul în care nu îşi vor achita onorariile, “lupii-galbeni” riscă să nu mai evolueze în Cupele Europene, în următorul sezon.

ADVERTISEMENT

37
de goluri a marcat Hamza Younes în tricoul “lupilor”

 

5.FOTBAL:FC PETROLUL PLOIESTI-CORONA BRASOV, LIGA 1 (7.12.2013)

Tags: