Fotbal intern

FOTO / Duşmanul SEXY al Stelei! Hamza a FUGIT de ea

Imediat după ce Hamza a semnat cu Ludogoreţ, surse din antuarajul Petrolului au dezvăluit pentru FANATIK.RO că unul din motivele pentru care atacantul tunisian a refuzat să revină în România...
12.08.2014 | 00:12

Imediat după ce Hamza a semnat cu Ludogoreţ, surse din antuarajul Petrolului au dezvăluit pentru FANATIK.RO că unul din motivele pentru care atacantul tunisian a refuzat să revină în România este legat şi de faptul că acesta a lăsat însărcinată o cîntăreaţă în Ploieşti, iar mai mult de atît nici nu are de gînd să recunoscă copilul. În plus de asta, el a părăsit România şi de frica familiei sale din cauza religiei, după ce a provocat evenimentul respectiv.

Younes Hamza a dezvăluit în cursul zilei de luni că nu a vrut să mai semneze cu Steaua deoarece i s-a părut că oficialii din Ghencea nu au fost serioşi, iar mai mult de atît, oferta financiară venită de la Ludogoreţ a fost mai bună decît cea venită din partea roş-albaştrilor. Însă, atacantul tunisian are şi o altă problemă care l-a făcut să nu mai accepte o revenire în România.

rai5

 “A lăsat o cîntăreaţă din Ploieşti însărcinată”

Un apropiat al clubului Petrolul ne-a dezvăluit principala problemă pe care Hamza ar fi provocat-o la Ploieşti pe vremea în care juca la echipa prahovenilor. “Am văzut ce a declarat Hamza, însă nu a scos nicio vorbă despre problemele pe care le-a provocat şi le-a avut la Ploieşti. După ce a avut o relaţie cu o cîntăreaţă pe nume Raisa, nu a mai vrut să stea în România după ce a aflat că fata a rămas însărcinată. El are o altă religie faţă de cea a noastră, iar familia lui l-a blamat pentru relaţia extraconjugală cu cîntăreaţa, care a rămas însărcinată. În aceste condiţii ca să nu mai fie angrenat într-un scandal ,el a făcut tot posibilul să plece din România, mai ales că nici nu se mai înţelegea cu patronul Petrolului, Dan Capră”, ne-a spus o sursă din anruajul clubului prahovean.

rai2

A fost bătut de gărzile de corp ale lui Radu Mazăre

În perioada în care juca la Petrolul Ploieşti, Hamza a mai fost implicat şi într-un incident cu primarul Constanţei, Radu Mazăre. Atacantul tunisian a acuzat că a fost bătut de gărzile de corp ale edilului de pe litoral, însă acesta din urmă a dezvăluit care a fost motivul incidentului respectiv.Cred că acest bărbat era băut şi drogat. O să depun plîngere contra lui pentru tentativă de omor. Nu e posibil să te plimbi cu sky jetul de 200 de kg cu peste 200 km la oră, era să dea peste mine şi să mă omoare”, a declarat primarul Constanţei la vremea respectivă.

rai1rai2
P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!