Fotbal intern

VIDEO / Younes Hamza, GOL pentru Ludogoreţ la DEBUT!

Pînă la meciul tur de la Bucureşti din play-off-ul Ligii Campionilor, Ludogoreţ va juca derby-ul cu ŢSKA Sofia din campionat. Younes Hamza nu este deocamdată trecut pe lista UEFA, însă...
13.08.2014 | 22:23
VIDEO  Younes Hamza GOL pentru Ludogoret la DEBUT

Pînă la meciul tur de la Bucureşti din play-off-ul Ligii Campionilor, Ludogoreţ va juca derby-ul cu ŢSKA Sofia din campionat. Younes Hamza nu este deocamdată trecut pe lista UEFA, însă bulgarii au posibilitatea de a-l trece pe jucător pe listă pînă la începutul săptămînii viitoare. 

Younes Hamza a marcat primul său gol pentru Ludogoreţ la doar 20 de minute de la intrarea sa pe teren. Fostul atacant al Petrolului a marcat golul 3 în prelungiri cu fosta sa echipă, Botev. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru Ludogoreţ, care cîştigă Supercupa Bulgariei. 

Loading the player…

Ludogoreţ a preluat conducerea în minutul 84 după o nouă eroare a apărării lui Botev. Marcelinho a marcat cu capul singur din 6 metri şi Ludogoreţ are 2-1.

Loading the player…

Ludogoreţ a egalat în minutul 62 prin Misidjan, după o gravă eroare a apărării adverse

Loading the player…

Botev Plovdiv conduce cu 1-0 la pauză pe Ludogoreţ. Însă, Botev va juca în 10 oameni în repriza secundă. Kolev a luat foarte uşor al doilea galben, pentru proteste. După ce a fost eliminat, jucătorii lui Botev au sărit la bătaie. 

Loading the player…

UPDATE 20:51 / Botev Plovdiv deschide scorul în minutul 17 după mare greşeală a apărării lui Ludogoreţ. Gamakov a înscris cu latul din 6 metri.

Loading the player…

UPDATE 19:58 / Au mai rămas 30 de minute pînă la startul Supercupei Bulgariei între Ludogoreţ şi Botev Plovdiv. Moţi e titular pentru Ludogoreţ, însă noua achiziţie, Younnes Hamza nu e titular. 

Ludogoreţ: Stoyanov, Vassilev, Kajsar, Moţi, Al. Alexandrov Diakov, Zlatinski, Abalo, M. Alexandrov Marcelinho , Bezyak

Botev Plovdiv: Stahovyak, Nikolov, Filipov Kolev, Marin Hristov Ognianov, Gamakov, Baltanov, Chunchukov Kolev Ch.

Steliştii iau notiţe. Adversara campioanei României din play-off-ul Ligii Campionilor, Ludogoreţ Razgrad, joacă astăzi de la ora 20:30 Supercupa Bulgariei împotriva vicecampioanei, Botev Plovdiv.

Ludogoreţ a cîştigat sezonul trecut şi campionatul cît şi cupa în Bulgaria, astfel că vicecampioana, Botev Plovdiv, va juca în Supercupa Bulgariei. Cele două echipe se vor întîlni pe Lazur Stadium din Burgas, miercuri 13 august 2014 de la ora 20:30.

Pentru Ludogoreţ este al treilea meci de Supercupă din istorie pe care îl dispută, după ce a cîştigat pentru prima oară în faţa celor de la Lokomotiv Plovdiv în 2012, dar a pierdut în 2013 în faţa celor de la Beroe Stara Zagora la penalty-uri. Botev Plovdiv este la prima apariţie în Supercupa Bulgariei din istorie.

Younes Hamza, fostul jucător al Petrolului, proastpăt legitimat la campioana Ludogoreţ, ar putea debuta împotriva fostei sale echipe Botev Plovdiv chiar în Supercupă.

”Hamza este un jucător grozav. Îi doresc mult succes la Ludogoreţ. Sper ca Ludogoreţ să se califice în Liga Campionilor şi să marcheze goluri. Singura problemă a lui Hamza la Ludogoreţ este că a fost prezent în puţine meciuri şi nu poate juca 90 de minute”, a declarat Velislav Vutsov, antrenorul celor de la Botev Plovdiv, în presa bulgară.

În meciurile directe Botev Plovdiv nu are nici o victorie în faţa celor de la Ludogoreţ. Cele două echipe s-au întîlnit de opt ori în istorie, Ludogoreţ cîştigînd de patru ori, iar celelalte încheindu-se la egalitate.