News

Hana Kimura, vedetă Netflix, moartă la 22 de ani! Ce s-a întâmplat cu artista

23.05.2020 | 17:27
Hana Kimura vedeta Netflix moarta la 22 de ani Ce sa intamplat cu artista
ADVERTISEMENT

Hana Kimura, vedetă Netflix a fost găsită moartă la 22 de ani! Luptătoarea profesionistă din Japonia  a apărut în ultima serie a reality-show-ului, Terrace House. Între timp și Stardom Wrestling, organizația unde sportiva avea contract, a confirmat informația și le-a cerut fanilor să fie ”respectuosi”.

Hana Kimura, vedetă Netflix, moartă la 22 de ani!

Deocamdată, cauza morții nu este clară. Totuși, cu puțin timp înainte de a muri, aceasta a transmis mai multe mesaje tulburătoare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă postare de pe Instagram a fost o fotografie cu ea și pisica ei, cu descrierea „la revedere”. Hana a publicat și mesaje în care susţinea că este victima hărţuirii pe reţelele de socializare.

Ce s-a întâmplat cu artista

Ea şi-a început cariera în wrestling în 2016, când a şi obţinut primul titlu. De remarcat că pe data de 7 august 2016, Hana s-a luptat împotriva mamei ei.

ADVERTISEMENT

Pe 18 septembrie 2016, Hana reușea să bifeze primul titlu, JWP Junior Championship, după ce a învins-o pe Yako Fujigasaki în finala competiției.

O lună mai târziu avea să facă echipă cu mama ei pentru a câștiga Artist of Stardom Championship. Abia pe data de 3 ianuarie 2017 echipa a predat titlul, însă doar pentru că Hana era accidentată și nu putea lupta.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, o săptămână mai târziu aceasta avea să piardă și JWP Junior Championship într-o luptă cu aceeași Yako Fujigasaki. Pe 22 ianuarie, mama ei urma să se retragă definitiv.

Kimura a semnat în mod oficial cu Wrestle-1 pe 9 ianuarie 2018. A început cu un tur de forță și a luptat în Ring of Honor, Pro-Wrestling: EVE și multe alte competiții desfășurate în Mexic.

ADVERTISEMENT

Aproape o sută de opinii directe în fiecare zi. Nu pot să neg că sunt rănită. Sunt moartă. Vă mulțumesc, mi-ați fost ca niște părinți. A fost o viață în care am vrut să fiu iubită. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat. Sunt slabă, îmi pare rău. Nu mai vreau să fiu un om”, a transmis pe Twitter Hana Kimura cu puțin timp înainte de moarte.

ADVERTISEMENT