Cum şi-a redus Hanca amenda de “beţie” după vizita la Negoiţă!

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
05/11/2017, 08:26
Cum şi-a redus Hanca amenda de “beţie” după vizita la Negoiţă!

Sergiu Hanca este unul dintre cei cinci jucători de la FC Dinamo Bucureşti care au petrecut cu băuturi alcoolice în seara de dinaintea meciului din Cupa României, cu Aerostar Bacău. Alături de colegul de cameră Steliano Filip, Alin Dudea, Ionuţ Nedelcearu şi Valentin Costache, mijlocaşul “câinilor” a fost amendat cu suma de 3.000 de euro de către patronul Ionuţ Negiţă. În cele din urmă, Hanca nu a mai achitat aceeaşi “taxă” ca şi colegii săi de pahar.

“La Piatra-Neamţ au făcut beţie până spre dimineaţă. Şi ne mirăm de ce pică din picioare, de ce au entorse, rupturi şi alte chestii de genul ăsta. Îl învârt jucătorii de la Viitorul ca pe titirez (n.r. – pe Filip). mai mult decât atât, i-am dublat salariul, că zicea că nu se poate motiva, că are salariul prea mic. Şi lui, şi lui Hanca. Şi el a fost în noaptea aceea, înaintea meciului, adică în ziua meciului. Şi lui Hanca i-am dublat salariul, i-am dat apartament cu trei camere, că avea două camere şi naşte soţia. Are multe necesităţi. Însă fotbal nu mai joacă băieţii ăştia”, a tunat Ionuţ Negoiţă după ce Dinamo a fost umilită pe teren propriu de campioana Viitorul cu scorul de 4-0. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Imediat după ce patronul l-a criticat, dintre toţi care au făcut scandal la Piatra Neamţ, Sergiu Hanca a ţinut să intre în direct, prin telefon, în cadrul unei emisiuni de sport care dezbătea acest subiect. A vrut să anunţe că el s-a uitat la partida Bayern – Leipzig şi s-a pus să doarmă, nicidecum că ar fi băut până dimineaţa, alături de colegii săi şi că va avea o discuţie cu şeful său.

„Eu am declarat după meciul de Cupă că Steliano e colegul meu. Îl înţeleg pe domnul Negoiţă, probabil este influenţat negativ de persoane care îmi doresc mie răul. Eu voi încerca să dovedesc că am mers la somn imediat după meciul cu Leipzig. Filip a venit şi el, după mine, la somn. Nu a fost nici o petrecere. Ne-am uitat la meci, iar apoi ne-am băgat la somn pe rând: “Eu m-am pus la somn la ora unu noaptea. Nu pot să spun eu ce s-a întâmplat după. Încă nu sunt naşul lui Filip, o să fiu la botez la fetiţa lui. Următoarea zi am fost la micul dejun, am avut apoi activitate în mall. Am lucrat ani de zile la imaginea mea, nu sunt cel mai profesionist fotbalist din lume, dar nici nu e normal să apară aşa ceva. Nu îl învinovăţesc pe domnul Negoiţă, aşa a fost informat. Şi domnul Miriuţă ştie tot de la anumite persoane care vor să îmi facă rău. Am fost în camera unui jucător şi ne-am uitat la meci, apoi fiecare am zis că mergem la somn. O să vorbesc cu amândoi, Negoiţă şi Miriuţă, şi le demonstrez că eu am mers la somn. Faptul că nu alergăm şi că am pierdut de asemenea manieră cu Viitorul este ruşinea noastră. Merităm să râdă lumea de noi”, a declarat Sergiu Hanca.

Ce a discutat Negoiţă cu Hanca

Sergiu a mers în vizită la Ionuţ Negoiţă după meciul cu Viitorul, din Liga 1 Betano, aşa cum a şi anunţat, pentru a-i explica acestuia că nu a băut alături de ceilalţi până dimineaţă şi pentru a se scuza, considerând că imaginea sa a fost lezată după apariţia informaţiilor. FANATIK.RO  a aflat că patronul “câinilor” a crezut povestea mijlocaşului său, însă nu l-a iertat în totalitate. Negoiţă i-a înjumătăţit amenda lui Hanca, de la 3.000 de euro cât au plătit Filip, Dudea şi Nedelcearu, la suma de 1.500 de euro, spre nemulţumirea colegilor de “pahar” sau de Cupa Germaniei, care s-a lăsat şi la Piatra Neamţ cu “prelungiri”.

2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergiu Hanca

Închide ×