Fotbal intern

Hanca, revenit titular, accidentat de Burlacu. A ieşit plângând!

Sergiu Hanca revine în primul "11" al dinamoviştilor, în meciul din sferturile Cupei României de la Craiova, după ce Florin Bratu a preluat banca tehnică a grupării din Ştefan cel Mare.
06.03.2018 | 18:27
Hanca revenit titular accidentat de Burlacu A iesit plangand
ADVERTISEMENT

UPDATE. Hanca a fost călcat de Andrei Burlacu în minutul 60 şi nu a mai putut continua întâlnirea. A fost înlocuit cu Romera, Sergiu având probleme serioase la glezna stângă. Dinamovistul a părăsit terenul cu lacrimi în ochi.


UPDATE. Sergiu Hanca este titular pe postul de fundaş dreapta, la primul meci al lui Bratu pe banca lui Dinamo. Hanca pierduse primul 11 al “câinilor” după meciul de acum o lună contra… Craiovei!

ADVERTISEMENT

Florin Bratu debutează pe banca tehnică a formaţiei din Ştefan cel Mare marţi, cu începere de la ora 17:00, în Bănie, acolo unde dinamoviştii vor întâlni CS Universitatea Craiova în sferturile Cupei României. “Bratone” a declarat înainte de meciul împotriva oltenilor că îi este destul de greu să îşi motiveze jucătorii pentru această dispută (vezi detalii), după ce aceştia au ratat calificarea în play-off.

Florin Bratu intenţionează să efectueze schimbări în primul “11” faţă de formaţia pe care de obicei o trimitea pe teren Vasile Miriuţă. Astfel, din informaţiile FANATIK.RO, fostul internaţional are de gând să îl titularizeze pe Sergiu Hanca la Craiova, cel care pierduse echipa, dar şi banderola după prestaţia foarte slabă pe care a avut-o în meciul retur cu… Craiova, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Hanca are ofertă din Kazahstan!

Sergiu Hanca are un motiv în plus să joace bine la Craiova. FANATIK.RO a aflat că pe adresa fotbalistului de la Dinamo a venit o ofertă de la o formaţie din Kazahstan. Însă rămâne de văzut dacă patronul Ionuţ Negoiţă, dar şi jucătorul o vor accepta. Revenind la meciul din Bănie, totuşi este de urmărit şi dacă Hanca îşi va recăpăta banderola după ce o să reintre în primul “11”.

În momentul în care a pierdut echipa de bază, Sergiu Hanca i-a mărturisit lui Miriuţă că îl doare foarte tare că a fost înjurat în Ştefan cel Mare de către proprii suporteri la meciul cu oltenii. “Am vorbit cu Hanca şi era foarte supărat. Şi el recunoaşte că nu se află în formă, dar este extrem de afectat pentru faptul că a fost înjurat de către spectatori la meciul cu Craiova”, spunea Miriuţă.

ADVERTISEMENT

Cum arată echipa probabilă a lui Dinamo:

Penedo – Hanca, Maric, Popescu, Olteanu – Mahlangu, Nistor – Pesic, Torje, Salomao – D. Popa.

3 goluri a înscris Hanca pentru Dinamo în acest campionat

1 milion de euro este cota lui Hanca pe transfermarkt