Lupu s-a certat cu Hanca: “Mi-a zis că e supărat pe mine”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/02/2018, 08:25
Lupu s-a certat cu Hanca: “Mi-a zis că e supărat pe mine”

Dănuţ Lupu, oficial al formaţiei din Ştefan cel Mare, spune că a avut o discuţie cu căpitanul lui FC Dinamo Bucureşti, Sergiu Hanca, în care nu l-a menajat şi i-a spus tot ce a greşit. Acesta a mărturisit că mijlocaşul a fost şi oarecum deranjat de criticile venite de la Lupu.

“Eu am avut o discuţie cu el anul trecut şi s-a suparat puţin pe mine. Eu vreau să îl fac să înţeleagă, cea mai bună calitate a lui a fost alergarea! Trebuie să recunoaştem şi nu trebuie să se supere pe nimeni. Şi la acest prim meci din acest campionat a avut probleme, nu ştiu, poate pentru că îşi doreşte prea mult, că încearcă prea mult. Dar eu cred că uşor, uşor, va reveni jucătorul care a fost anul trecut.

“L-a deranjat că am fost direct”

Mi-a spus direct că e supărat pe mine. Mai merg pe la antrenamente şi mai vorbesc cu ei aşa… L-a deranjat faptul că am fost direct! Dar i-am spus că eu îi vreau binele, nu răul şi dacă am spus asta, am spus ca el să înţeleagă că are nişte calităţi pe care uşor, uşor le-a pierdut şi va trebui să facă ceva să le recapete”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Telekom Sport.

FC Dinamo Bucureşti se luptă să intre în play-off-ul Ligii 1. Etapa aceasta, “câinii” vor juca în deplasare, la Chiajna, împotriva Concordiei. Meciul va avea loc luni, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.