Lupu s-a certat cu Hanca: "Mi-a zis că e supărat pe mine"

dinamo, liga 1, danut lupu, sergiu hanca

Dănuţ Lupu îl critică pe Sergiu Hanca, căpitanul celor de la FC Dinamo Bucureşti. Ce zice oficialul formaţiei din Ştefan cel Mare.

Dănuţ Lupu, oficial al formaţiei din Ştefan cel Mare, spune că a avut o discuţie cu căpitanul lui FC Dinamo Bucureşti, Sergiu Hanca, în care nu l-a menajat şi i-a spus tot ce a greşit. Acesta a mărturisit că mijlocaşul a fost şi oarecum deranjat de criticile venite de la Lupu.

"Eu am avut o discuţie cu el anul trecut şi s-a suparat puţin pe mine. Eu vreau să îl fac să înţeleagă, cea mai bună calitate a lui a fost alergarea! Trebuie să recunoaştem şi nu trebuie să se supere pe nimeni. Şi la acest prim meci din acest campionat a avut probleme, nu ştiu, poate pentru că îşi doreşte prea mult, că încearcă prea mult. Dar eu cred că uşor, uşor, va reveni jucătorul care a fost anul trecut.

"L-a deranjat că am fost direct"

Mi-a spus direct că e supărat pe mine. Mai merg pe la antrenamente şi mai vorbesc cu ei aşa... L-a deranjat faptul că am fost direct! Dar i-am spus că eu îi vreau binele, nu răul şi dacă am spus asta, am spus ca el să înţeleagă că are nişte calităţi pe care uşor, uşor le-a pierdut şi va trebui să facă ceva să le recapete”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Telekom Sport.

FC Dinamo Bucureşti se luptă să intre în play-off-ul Ligii 1. Etapa aceasta, "câinii" vor juca în deplasare, la Chiajna, împotriva Concordiei. Meciul va avea loc luni, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.