Hanca şi Steliano, la un pas să fie bătuţi de fani. Mutu a intervenit

Dinamo, Poli Timişoara, steliano filip, Sergiu Hanca

Hanca si Steliano, la un pas de bataie cu suporterii lui Dinamo! Problemele continuă la FC Dinamo Bucureşti şi după pauza competiţională datorată meciurilor disputate de echipa naţională a României cu Armenia, scor 1-0, pe Arena Naţională şi cu Muntenegru, 1-0, la Podgorica. Astfel, "câinii" au fost învinşi de ACS Politehnica Timişoara, scor 1-2, în etapa a 9-a din Liga 1 Betano, după ce Dinamo a condus cu 1-0 - vezi VIDEO.

Asta nu e tot! Jucătorii lui Cosmin Contra nu au reuşit să îşi facă jocul în faţa timişorenilor, iar fotbaliştii echipei din Banat au dominat total repriza a doua, având nu mai puţin de 3 ocazii clare de gol. Suporterii prezenţi la stadion nu au reuşit să stea liniştiţi când au văzut scorul de pe tabelă şi au răbufnit la adresa a doi jucători importanţi din lotul antrenat de Cosmin Contra. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Sergiu Hanca şi Steliano Filip s-au înjurat cu fanii

La finalul meciului dintre Dinamo şi ACS Politehnica Timişoara, Steliano Filip şi Sergiu Hanca au avut un conflict destul de aprins cu suporterii din Peluza Cătălin Hîldan. Aceştia au fost înjuraţi de către fani şi au răspuns cu aceeaşi monedă, iar cele două părţi au fost aproape de o bătaie în toată regula, anunţă sport.ro. Spiritele s-au calmat după ce Adi Mutu şi Ionel Dănciulescu au ajuns la faţa locului şi au intervenit, iar Steliano Filip şi Sergiu Hanca au ajuns teferi în zona vestiarelor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

FC Dinamo Bucureşti - ACS Politehnica Timişoara, scor 1-2, în etapa a 9-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Pentru a citi toate ştirile zilei din sport CLICK aici!

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091