Video. Handbalistele de la CSM Bucureşti, filmate la duş după meciul de la Roman

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
01/02/2018, 19:10
Video. Handbalistele de la CSM Bucureşti, filmate la duş după meciul de la Roman

Partida s-a disputat luni, iar CSM Bucureşti s-a impus destul de greu, scor 29-25. La final, jucătoarele oaspete au mers la duş, dar surprinzător acolo nu existau perdele astfel că lumea s-a adunat în faţa sălii pentru a le vedea pe campioane.

Clipul video postat de ziarpiatraneamt.ro pe Youtoube este blurat, iar în 24 de ore a fost accesat de peste 1.500 de ori. CSM Bucureşti a obţinut la Roman a 15-a victorie în tot atâtea etape disputate în Liga Florilor.

Handbalistele de la CSM Bucureşti vor juca duminică în Liga Campionilor

Handbalistele de la CSM Bucureşti conduc detaşat în clasamentul din Liga Florilor, acumulând 45 de puncte. pe locurile următoare se află HCM Râmnicu Vâlcea, cu 33 de puncte, şi CS Măgura Cisnădie, cu 28 de puncte.

CSM Bucureşti este lider şi în grupa din LIga Campionilor, cu 8 puncte, după ce a învins acasă pe Gyor, scor 28-22. Handbalistele bucureştene vor juca următorul meci european duminică, de la ora 16:00, în deplasare, cu danezele de la FC Midtjylland.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.